Thursday, June 4, 2009

sesekali saje2 nak rase menyampah. biar arrrr. bukan selalu kan? :D


perlu ke bile kite jadi pengomen yang 1st kite mention yang "yeay komen no 1"

selalu aku tengok benda ni kat 8tv.com atau tv3.com kat bahagian drama2 online tu kan ade chat box situ. kalo orang yang 1st skali, mesti nak sebut. "haha im the 1st!"

eeeee

tak tau nak rasa apa, rasa menyampah sesangat. perluke kite mention kite no 1? penting sangat ke jadi pengomen no 1. rase bangga ek? ade hadiah ke? takde kannnnnnn. tu pon nak mention. mak nyampah noks!

kalo masuk pertandingan bace quran dapat no 1 tu xpela nak bangga kan.


~sebbaik kamu suma kawan2 ku tak tergolong dalam golongan itu hehe~

6 comments:

Apizolla said...

"yeay komen no 1"


HAHAahhaHAhaahHhaha~

firdzah said...

sy pula pengomen no 2 =D

mun-e said...

cissssssss korang ni. pangggggg!!!

=D

ije said...

komen no 4!! =o

mun-e said...

waaaaaaaaaa menci menci! =p

ala sumtimes jer rase tensen plak tgk org lumbe2 nk jadi no 1.

wut the fish btl :p

rosealley said...

yeay, komen jugak;p haha