Thursday, June 25, 2009

seram sejuk


hari ni balik lewat. lagi. (T_____T)

macam kena datang weekend jer ni. oh no! emm aku pelik ar.. since aku amek vaksin vaxigrip tu, dah 2 kali aku tetiba rase badan seram sejuk. macam nak demam.

aritu sehari lepas amek. sekarang baru kejap tadi rase balik. tapi dh seminggu dah amek vaksin tu. hmmm. biar betik? tapi aku dengar ade gak org2 sini yang amek vaksin tu kena demam. so logik la kot ek? hoho sebab aku rase badan aku xkuat. tapi since aku amek herbalife, antibodi ku makin kuat. tak penah demam, cuma rase macam nak demam tu ade la. sebab tu aku cuma rase seram sejuk je kot~

ha weekend ni kakak coach herbalife nak datang jumpa. die baru balik dari korea. harap2 die tak bawak pulang swine flu huhuhu

risau ar makin lame makin banyak kes. hari ni dah 80 kes and kes ke 80 adalah baby.

okay la.kena lawan gak rase seram sejuk ni. kena siapkan malam ni gak cos esok kena buat benda lain plak. haihh kerja oo kerja. sebbaik la esok gaji dah masuk.

:)

jom layan lagu ni...

Tik tik tik waktu berdetik
Tak mungkin bisa kuhentikan
Maumu jadi mauku
Pahit pun itu ku tersenyum
Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Tik tik tik air mataku
Biar terjatuh dalam hati
Mauku tak penting lagi
Biar kubuat bahagiamu
Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya
Jadi diriku yang masih cinta

donlod kat sini *kotak-masih cinta*


5 comments:

rosealley said...

memang scary kan, ade jek kes baru tiap2 ari, huhu

ije said...

take good care kak muni. =)

Anonymous said...

AAH KAK MUNI...TAKE CARE YE KAK...

mun-e said...

rosealley
sangat2 scary.. arini tmbh 11 lagi kes baru huhuhu

ije
thanks ije :)

anon
tqqqqqq.. siapakah cik anon? tinggal la name.. huhuhu

Suraya Hanim said...

aku pun cam ada tanda2 demam nih.
dahle ada indirect contact ngan students skool antarabangsa sri cempaka yg ditutup sementara tuh. Camana???