Wednesday, June 24, 2009

sape nak rambutan, amek di pantry ya!


malam semalam..


pagi ini...


bertukarrrrrr!! =D

keja sangat banyak... ;( lepas satu satu.. selesai yang ni sambung yang lain plak..... bile nak rehat ni?!! dari awal tahun tak sempat nak rehattt (yeke? ;p)

tadi aku nak capai remote aircond kat tepi suis lampu sebelah tempat kura2 berani. sekaliiiii comei nya c kura2 berani terkantoi ngan ku tengah tulis dalam diary.. hihihi

pastu kura2 berani marah ku. sebab gelakkan die. hihihihi. mase kura2 berani bace blog ku ni mesti die lagi marah. muahaha. ibu ngandung tak baek marah2 tawwww~~ nanti baby ikut ;p

tapi seyes comei ade diary. =D

ah tetiba tingat petang ni ade meeting. wawawaaaaaaa nanges laju2. benciiiiiiiiii!!!! pangggggg kena lempang ngan bos =D

daaaa~ keja keja!!

p/s: hari ni ku datang ofis bawa rambutan. semalam ayahku balik kampung. amek rambutan dah masak di kebun. rambutan kuning laa tapi lekang. nyum nyummmm.

azizi kate, pagi2 makan rambutan?? aku kate, yelaaaa buah buahan =D

menjawab menjawab!!


3 comments:

Firdzah said...

hehe..kantoi lak..jgn cube membaca nyer tau..(tp sebenarnyer tak de tulis ape2 pon)..saje buat2 macam ade rahsia..hihik :D

mun-e said...

eleeeeeeeee tadi nampak fizah tulis

"fiza sayang fird"

*lariiiiiiiiiiii* =D

rosealley said...

nak rambutan lekang!!