Monday, June 8, 2009

risik merisik dan jual menjual :)


sabtu 06062009


ade majlis risik merisik dijalankan di rumahku. :). merisik siapakah? itu rahsiaaaaaaaaaa :))

**adehhhhhh ramai plak ingat aku yang dirisik. (rujuk comment) korang ni. kalo aku yang dirisik haruslah setahun awal aku kecoh dan bagitahu. WAKAKAKAKA. yang dirisik ialah kakakku ya ibuk2 bapak2 :D**

rumah yang berseri2 lebih dari seri hari raya :D maklum lah, dah 4 tahun since kakak aku yang 2nd kawen.
orang tua di dalam rumah bincang secara seriuss
kanak kanak di luar juga bermain secara serius :') (tengah tonggeng tengok ikan sambil sorang jerit fish fish, sorang jerit ikan ikan.)
cube teka sape sebut fish sape sebut ikan? :D

ahad 07062009

petang ahad.. kami (aku, emak dan along) pergi ke tempat menjual dan membeli barangan terpakai kat parking area taman seri gombak. dekat jer dengan rumah kami. dulu pon kami tinggal di seri gombak juga.. hehehe

sri gombak.. 100m :D

disebabkan 5 biji kerusi itu telah memenuhi tempat duduk belakang kereta unser kami, aku dan along duduk di seat depan secara berhimpit :'D lawak gilerrrrrrrrrrrr hokeyyyyyyy malu giler orang pandang2 sebbaik la dekat jer (T____T)



nampak kerusi merah itu? kerusi kami jual la tu. 5 biji jual die beli 10 hengget :'). xkesah laaa sebenanye tu bukan kerusi rumah ktorg pon tapi penyewa rumah ktorg time die pindah, secara baik hati die tinggalkan kerusi ngan meja itu. ceh. lenkali tinggal lah yang mahal jenama ikea ke. heh.


ayooo banyak burookkkk, kate bangladesh itu. cissssssssssss (buruk2 pon lagi lawa dari ko --> kate kakakku :p okay, fitnah semata2 :D)

langit petang yang cerah sunggu indah kan? nak2 kalo awan itu membentuk drumstick kfc :)

okeh, selamat bekerja semua. hari ini ku cuti. relax2 di rumah. kalo tak, nak pegi kelantan semangat dah hamek cuti awal2 tapi tak jadi. huhuhu. so, relax aje la di rumah. syok gak layan drama kat tv2 tadi :D

daaaaaaa~

9 comments:

circleinspoon said...

kau ke yg berseri2 tuhhh???
auwww~~~~tak sabar i nak g majelis you tau~~~

Maswani said...

oo..adakah tuan punya blog yg dirisik itu? hehe..

mun-e said...

oh tidakkkkkkkkkkkkkk jgn salah faham :O

kakakku la uhuk

seadig said...

tahniah muni

mun-e said...

sidekkkkkkkkkkkkkk

pangggggggggg!!

ainulfadz said...

ko ke yg dipinang????jgn lupa jemput tau..hehhee

Amie Fadli said...

erk...
no komen....

rosealley said...

haha, lain kali gtau awal2 ek dalam entri, xpepasal sume orang ingat ko yang dirisik, hehe

drumstick mcd la cik murni, bukan kfc;p

ije said...

lawa la langit tu. =)