Tuesday, June 16, 2009

pau nyummyy :]''


sape terliur angkat tangan!! sila telan air liur sendiri2 ya.. =D

haritu dah makan pau ayam. harini pau kacang merah. esok nak beli pau kaya plak ah =p
skang ni lepas makan tengah hari jer mesti ngantuk. huhu. dulu2 takde pon. makan banyak sangat kah sekarang? uhuk. atau pon faktor aircond makin sejuk.
atau pon faktor usia kot.

takpe takpe lagi 4 bulan nak masuk 25. muda lagi tu. ingat ya kawan2 20hb10. motif bagitau tarikh besday??? =D

11 comments:

firdzah said...

mun-e..sedapnyer pau... beli pau tu kat mane?

mun-e said...

kat tempat biase tu la fizah.. kat blkg hosp sentosa. hehe.

nak ke? esok leh kirim kalo nak =p

dd dudu said...

kejamnye =n

uhuu terpakse gantikan dengan roti coklat aku, uhuk jadi laa~

mun-e said...

muahahaha!!!

surney hasniey said...

waaaaa...nyum2...nak jugak!!!

rajin btul ko letak gambar eh,
aku rajin menulis tapi malas nak up;oad gambar.huu... ;p

mun-e said...

sejak ade adik lumix ni, rajin snap, rajin transfer, rajin resize, rajin tepek =D

dulu gune hp, sgt malas. leceh. hoho

rosealley said...

wuhuuuuu, sedapnyerr, nak cikettt

mun-e said...

tak buliiiih tak buliihhhh (gaya aqil) =p

ije said...

kalau makan panas2 memang best kan kak muni. ije kalau beli pau ng abg tepi jln tu, terus je mkn dlm kete. nikmat.

mun-e said...

time panas2 die punye inti tu masih lembut~~
perlahan2 gigit~~
pelahan2 kunyah~~
perut pon perlahan2 cakap terima kasih kerana makan benda yang sedap

burpppp. opssss alhamdulillah :p

Amie Fadli said...

jongos!