Sunday, June 14, 2009

nak tengok jangan lupa lirik tapi aqil tengah tengok finding nemo ;(


rindu.





rindu sangat pada en. RR yang tengah membizi di ofis. isnin sampai ahad non stop die keja minggu ni. last week plak balik kampung. mesti die penat kan? 2 minggu berlalu tanpa sehari pon hari untuk rehat. die bizi sebab nak pindah ofis baru next month.

nak kacau lebih2 pon macam kesian. nak merengek tagih simpati sebab tak jumpa lebih 2 minggu pon pikir banyak2 kali. kesian kat die. kalo bole takmo kaco. takmo susahkan. tapi..

rindunya.

;(

takpela.. peluk begyboo pemberian die pon cukup la...


hari tu time balik dari medan, die jemput ku di lcct. die buat surprise letak begyboo ni kat seat depan. well..suprise yang sangat menjadi sampai aku terkaku tak tau nak buat reaksi ape. huhu.

thanx awk. mish u. ;(

4 comments:

dd dudu said...

uh uh mak begyboo, sikatlaa bulu2 si begyboo ;P

Amie Fadli said...

alalalala.... x kuasa mak nokkk... mak pun x penah rindu lebey2 kat Mr ZF...

mun-e said...

dd dudu
bole sikat ke? nanti tcabut bulu die kot.. hehe nanti aku try =D

along
alaaaaaaaa.. memang la.. ko kan dah smp hubungan nak expired gitu. wakakaka

ije said...

pakai jari pun boleh kak muni. ehe