Monday, June 1, 2009

naik basikal @ tmn botani :)


minggu lepas pada hari sabtu, saya dan encik RR (tetiba nak gune name ni balik :p kerana ade sorang blogger ni namenya rizal nanti orang konfius plak cehh xde orang nak confius kot saje serkap jarang orang nak confius :D)

okay sambung balik ayat. minggu lepas pada hari sabtu, saya dan encik RR telah buang tebiat menaiki basikal di taman botani putrajaya. sebenanye, saya memaksa RR untuk naik basikal, jadi die terpakse rela gitu. :p

ok peeee naik basikal kan.. aktif sket. ini tak asek tengok wayang jalan jalan makan makan. boringggggg sungguh diari dating kami. tak menarik langsung! jadi untuk membuat kan ia jadi menarik, jom naik basikal!

agaknya sebab naik basikal ini kot yang die jadi berat hati. (T___T)

hehe. cukup2 la berdrama. kami happy jer naik basikal ni. tak tahan perut gelak2 sebab memula tu rase kelakar jer. dah la jumpe orang jer mesti orang pandang2. uhuuu. syok time turun bukit. angin sepoi2 dari tasik putrajaya menampar lembut pipiku. ah damainya ^^ (ayat novel) :p

ade tak macam winter sonata ? :p ala kalo laaaa ade fotografer amik gamba untuk ktorg. huhu.

beg itu sangat mengacau time mengayuh. lenkali jangan bwk beg, kalo nak bawak sila bawa beg pack.

RR dan beg? dan peace??? wahaha

aksi nak terbang tp tak dapat sebab berat :'D

p/s: lupa nak ucap selamat pengantin baru kat ciare dan MK. semoga kekal ke akhir hayat. amin. :).

bye wok! =D



7 comments:

Firdzah said...

wah syoknyer nek basikal berdua..duk kat seat belakang sambil kaki tak yah kayuh.. besh2..

mun-e said...

hihihi. mmg sumtimes x kayuh. time naik bukit :D

sian org dpn ngayuh. kalo org blkg ringan xpe gak kan? :p

ije said...

tak pernah naik basikal gini. waaa... mesti best dating naik2 basikal =) (dlm hati: jeles. haha)

dd dudu said...

waaa besnyeee
uhuuu mase ko ajak tu, aku baru balik dari spital ++ tempat lain ngan ayah huhuhu

mun-e said...

ije
yeay berjaya buat ije jeles :p haha

dd dudu
tu la.. aku ingt ko dating kat alamanda time tu. kalo x, leh ko tlg jd fotografer ktorg :p

Riezal said...

fuhhh nasib baik rizal lain.. ingatkan kan riezal ni tadi.. kuang kuang kuang.. ermm lawa beskal tu.. agak2 best tak kalau buat gi balik keje.. :D

mun-e said...

besh! ko nak belumba ngan aku tak? :'D