Tuesday, June 9, 2009

what can i do to make u love me? :p


tetiba malam ini mood untuk bersentimental tiba :D tingat pagi tadi, tengah syok2 buat kerja kan tetiba ade sms masuk. "mun-e, apa itu cinta?"

erkkk salam tak nombor pon tak kenal. tergezut mak noks! :p rupenya c seni 4 u. huhuhu. aku jawab secepat mungkin sebab ingatkan die tengah inteviu ke atau masuk pertandingan ker. macam dd yang tetiba sms tanya ape fungsi jabatan audit negara? contoh la :D

oh ya, saya seorang yang tak banyak bersoal jawab ya kalo kamu semua tetiba tanye sesuatu atau suruh buat sesuatu secara spontan. insyaAllah mesti saya buat. seperti dd suruh saya melambai tangan kepadanya yang dalam teksi ketika teksi itu lalu depan ofis saya. contoh laaaaa :D

maksudnya, kalo spontan2 ni mesti saya on jek. bukan cool atau sporting ke apa tapi maybe otak tetiba jem tak sempat berfikir. seperti badan yang kaku apabila tetiba ada 1 tangan asing merampas hp dari tangan ketika sedang ber'sms. uh contoh yang agak kejam. 3 saat kemudian baru sedar kena ragut (T___T)

eh tetiba teringat video lawak yang pasal orang arab tengah berkumpul di suatu tempat macam tengah berceramah gitu. tetiba ade seekor ular sawa lalu. tapi ade sorang pak arab ni gile lawak laa punye la lambat reseptor die hantar maklumat "ular sawa tengah lalu kat bawah kaki ko cepat la lari!!" 5 saat lepas tu baru die sedar ular sawa tengah lalu bawah kaki die pastu die terus pengsan kahkah

nah link nak tgk video itu http://www.youtube.com/watch?v=FN3YkCusQ44

and sila la layan lagu lama ni kat sini -->the-corrs-all-the-love-in-the-world/

Don't wanna wake up alone anymore
Still believing you'll walk through my door
All I need is to know it's for sure
Then I'll give... all the love in the world

hehe.

okaylah sesaje merepek macam mak nenek. daaaaa~~

7 comments:

dd dudu said...

eh banyak nyee yang aku pernah jadikkan ko mangsa secare spontan ek ;P

wakakkakaa

tapi yang part teksi tu is the best ;P

hik hik

mun-e said...

hik hik. tak kan ku lupa sampai bile2 :D

surney hasniey said...

haha...saja je malas nak introduce kan diri masa mesej ko mula2 tu...nak bagi ko tergezut sket dapat mesej tu...hehe... ;p

Amie Fadli said...

apa daaa motifff~~

mun-e said...

surney hasniey
ceh sabar je la tipah tetipu bang! tipah tetipu!! :D

Amie Fadli
a'aaaa xde motif pon.ikut suka hati tangan menaip jer :p

eh gune name blog lisa lagi :D wahaha

rosealley said...

haha, cara ko cakap psl video 2pun klaka, nak tengok la:D

mun-e said...

ros, aku dh abes gelak dah mase kat UPM dlu tengok video tu

lawak gileeeeeeee tahap tercabut pankreas ku ='D