Sunday, June 21, 2009

melawat delisha


happy fathers day!

hehe. rumahku biase je. ayahku bukan jenis sambut hari besday ke fathers day ke.. die tak ingat pon besday ktorg sume. kuhkuh. tapi itu tak penting kan? yang penting kami bahagia. lagipun setiap hari adalah hari bapa dan hari ibu.

semalam, (20hb62009) aku dan rizal pegi ke rumah abg wan. dah lame plan tapi asek tak jadi jer. at last, jadi jugak. =). tujuan utama nak pegi ialah melawat delisha yang dah nak masuk 6 bulan dan nak kasi souvenir sket dari medan. lagipun, dah lame tak jumpa abg wan. kuhkuh.

abg wan ialah our bestfren. besfren rizal dan bestfren ku.

macam dulu gak, ktorg singgah pavillion, beli jCo nak bawa ke rumah die. hehe. cam juadah rasmi la plakkk.. ingat nak beli crispy creme tapi tuan rumah request jCo, so jCo je la...

jCo tetap no 1 di hatiku. lembuttttt sangat. hmmm. tarik nafas terkenang kelembutan jCo =p

sampai2 jer terus serbu baby. icha baru je bangun tido. elok sangatttt. perfect time untuk dukung2 die. abi die cakap die dah pandai memilih orang dah. kalo tak ok, die nanges. tapi semalam die ok jer ngan ktorg. yeay!

wif uncle jaiwif auti mu-e =pdengan abi bersama baju auti mu-e beli dan headband uncle jai kasi. hehe
icha and umi.. =)

cute sgt! rase nak culik bawak balik jer. =p. thanx a lot to tuan rumah kerana sudi menyambut ktorg, masak spageti laaa keropok la.. nescafe kak xue buat sedap! minum 2 cawan. hehe. lepak2 borak2 gosip2, pukul 6++ ktorang pon balik.. delisha pon dah tido time tu. huhu.

3 sekawan =p

pasni jumpa delisha lagi mesti dah bole jalan dah.. hehe.. daaaa~

4 comments:

dd dudu said...

comelnyeee~~ nak cium pp dieeeee~~

uh uh

mun-e said...

nak cium jugak~~ tak puas cium aritu~~~

uh uh

rosealley said...

uuuu sedapnyer jcooooo, comelnye dak tuuu

mun-e said...

sedap! comel! =D