Monday, June 1, 2009

kenapa ghost stat pukul 10 tapi tak update dalam paper?!!


baru lepas bace blog dd dudu. alaa ciannya xde gambar nak tepek yerrrrr :p semalam, kami pergi ke ayer tawar ke weddingnya ciare. sampai lambat uh uh tak sempat tengok ciare bsanding arak2 sume (T__T). tak tau pon dekat kad tu tulis sanding 12.30, kalo ku tau, tinggal dd and geng jalan dulu :p tipu jerrr hakhak. tak berani ar, tak tau jalan dan tak reti tengok map. hehehe.

dan, 1 mm dalam map itu bersamaan berkilo kilo meter. hikhik. tapi xpe, hutan belantara semua sanggup kami tempuhi demi meraikan hari gembira kawan kami. muka ciare, berseri jer. ehem ehem. jeles k :p

nah dd. hamek ni gambar nih.

aksi joyah di kenduri kawen :D

hahahahahahaharun! saje buat jahat d waktu pagi =D
hehehe. jgn marah wok! yela yela amek ni =p


eh laa ini ros.. hehe. dengan pengantin ciare.. cantikkan ciare? ^^
alaaa dd xde ar gambar ko ngan pengantin secare dekat. tu ar.. nape xmo menempel di camera ku? sangat bukan kamu. hukhuk.

okey okey, untuk tidak menghampakan, hehe. nah gambar ni..

gambar lain bole tengok di picasa ku nanti :p tapi sebelum itu, nak gelak dengan gambar candid ni dulu. :D

hana buat aksi garu2. pae mulut terlopong. pengantin pon terlopong :'D adehhh. ni cameraman ar ni punye keja. cit!


5 comments:

dd dudu said...

waa nak curi gambarrrr
nak letak dalam blog :D

mun-e said...

silakan :D

maswani said...

bestnya g kenduri kan..

mun-e said...

hehe. bulan 6 ni mmg ramai yang kawen. cuti skolah kan. huhu.

rosealley said...

woooo, jahat ooo letak gambar first tu, klaka oo gamba tu, haha