Tuesday, June 30, 2009

i am so far from perfect

8 comments:

dd dudu said...

muniiii sedeynyee tgk gamba niiii
kenapeee niiiiiii

ciare (^_^)v said...

alololoooorh nape ni yanggg??


btw, mak kamu sgt suwit. kem salam eh :)

mun-e said...

dd dudu
hidup ni bukan la kegembiraan semata2. ade juga waktu2 yang sukar. cewah! ;p

ciare
hehe. nanti aku sampaikan ;) (mak aku tengah menguli durian buat tempoyak time ciare singgah rumah semalam utk solat magrib kuikui)

ReD said...

bab sdih2 ni yg kte fail ni.. mau kte nangis sama kalu kte tgk lagi skali ni!

pas komen ni kte nak close browser ni..hoho

mun-e said...

hmmmm nak buat cemana.. rase sedih tu datang sndiri.. tak mintak pon die datang. wuwuwu

faizah said...

awatnye mun-e.. jgn la sedey2 kan da buat panggilan pulau pada en rizal =)

mun-e said...

hehe dah oke dah. tak sedih dah. thanx all 4 ur concern ;)

ije said...

dah hepi da kak muni? alhamdulillah. jgn la sedih2.. kalau kak muni senyum, cute je. ehe.