Friday, June 12, 2009

home alone 4


akibat merajuk kerana ditinggalkan mak ayah yang katenya pulang ke kampung tapi sebenarnya bercanda riang di PD .. sy telah mengcreate kuiz
ini -->How well do you know Murniwati?

sila2 la wok menjawab! tak nak jawab pon takpe. tak marah. merajuk jerk. wakaka. =D

uh sampai hati mak ayah tinggalkan "anak tunggal kesayangan" mereka ini berseorangan di rumah (T____T). dah la telah gatal mulut semalam cakap kat en. bf cakap jangan berjumpa sampai ujung bulan ni. sape yang langgar rules tu, kena belanja.

ahhhh nyesal nyesal nyesal create rules tahapehape tuh. huhu. so, esok adalah hari berseorangan di rumah dengan ditemani prison break dan desperate housewives yang masih lagi tak tengok2 setelah 3 hari selesai download.

aku tauuuu 2-2 tu dah abes season 4 n 7 tapi sapa gatal2 mulut bagitau ending ceta tu, siap aku stepler mulut tu kang! amaran keras nih! =p yelaaa ketinggalan jauh dah kali ni sebab supplier movie aku dah pindah keja kan. so terpakse donlod sendiri sob sob.

daaaa~


3 comments:

ReD said...

cian tinggal sorang2...huhu

Amie Fadli said...

what thaa fish.... mak ayah g PD?????????????????????? Huhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smiling Lolipop said...

sian sian, aku pun tinggal sengsorang jugak ni, huhuh-rose