Thursday, June 25, 2009

double cheese burger + milo ice = ngantuk

semalam kan, aku balik awal. pastuuuuu aku tetido awal. b4 tido tu, aku godek2 la intenet. aku saje la type id RR kat gugel.. saje la kan. tetiba jumpe la die punye myspace , facebook sume2..

godek ah pe lg. kate nak jadi CSI kpd bf sndiri ;p pastu aku jumpe arrrr ade comment2 yang buat aku jeles. yeee walaupun sume comment tu b4 die kenal aku, tapi ttp nak rase jeles. ala itu la pompuan kan? same jer sume. cewah! aku amek kate pepatah jer, cemburu tandenya sayang. hehehe.

pastu dh jeles2 sume tuu ngadu2 xpuas hati la kat tuan punye bdn. biase arrrrrr RR tu mmg jenis x cepat melatah. aku jer yang salu cari pasal. jeles tetiba. pangggggg kang. ;p

tetiba dh puas jeles2 tu aku ngantuk lak. cam huduh je kan? dah jeles2 tetiba ngantuk =D aku pon baring ar kejap. ingt nk tido kejap jer, suh RR call pkl 10 coz aku x solat isya lagi. tp cam biase la.... confirm ar aku mamai2 jwb call die time die kejut tu pastu sambung tido balik. hehe.

sedar2 pukul 4 pagi. omaigod. terus sembahyang isya. pastu terkebil2 tingat mimpi. aku mimpi, RR curang dengan aku. wuwuwu. dalam mimpi tu, ktorg pegi ke 1 tempat mcm ade kursus apetah. pstu aku ilang kejap ikut kawan aku. lps tu, tetiba aku nampak RR tgh jalan sambil berpeluk2an ngan pompuan lain.

waaaaaaaaaa. kejamnya! mase tu aku terus marah2 die. mengejutkan sebab die pon marah aku balik. uuuuuu. tp dlm realiti, mmg xla. RR xpenah marah aku pon. dengan tahap ngade2 + suke majuk xpasal2 aku ni, mmg tahap dewa la penyabar die tu hehe.


hush dasat sungguh arrr mimpi tu. cam real je tau! pastu pagi td time tgh siap2 aku call RR bagitau la psl mimpi tu.. die cakap "tu laaaaaaa fikir bukan2 lagi"

kuikuikui. tu ar kan. mesti sebab smalam aku tengok myspace die tuh aku dok pk bukan2 sampai bwk ke mimpi. hampeh jer haku ni. ape daaaaa~~

hehehe.

pastu pagi ni topik kat hotfm cam menarik. pasal pasangan anda berlainan negeri. agak2 kalo org KL kawen ngan org bidor (perak), ade bnyk masalah x? tak kottttttt.. kan? =p


10 comments:

rosealley said...

hahah, masalah akan ada, pandai2la setel gak kan nanti, da sayang, terima jela, haha

aku pun pernah mimpi ngarut2 cam tu tau, tapi bukan pasal encik tunang la, ngarut psl mende2 lain, mmg ngarut sungguh, sebabnya, sebelum tdo aku ade terpk psl mende tu, bodoh, haha

mun-e said...

hehe. tu arrrrrrr. ngarut sungguh! tp jangan la btl2 die curang. mau 2 gelen aku nanges ;p

firdzah said...

masalah kalo perangai ni masih ade..

"aku jer yang salu cari pasal. jeles tetiba. pangggggg kang. ;p"

hehe.. =D

masalah mesti ade walaupon asal satu negeri..tp biase la.. tak best gak kalo tak de masalah lansung..

p/s: pepagi da tak dgr radio sbb radio da kene curik oleh penjahat..=(

mun-e said...

alaaaaaa jeles2 manje2 jek ar fizah :p mmg laaaa mesti ade mslh punye, ye ar.. fikiran lain2 kan? hehe

p/s: beli la radio baru cpt2 ;p

Maswani said...

masalah ada di mana2.. ada yg org boleh tlg, ada yg x.. tp agak berat skit bila mslah melibatkan perasaan kan..
take care..

mun-e said...

a'a betul tu.. kite sndiri pon kena pandai kawal emosi :p cakap mmg sng tp nk wat tu payah, sumtime sengaja biarkan emosi kawal perasaan..

panggggg diri sndiri :p

thanx kak :) . kak wani pon take care jugak.. hehe

ReD said...

kalu org KL kawen ngan org tjg malim plak??ada mslh k??muahahaha

mun-e said...

org KL kena blaja buat pau tanjung malim =D

cronyz said...

double cheese burger + milo ice = gemok

tu je komen aku...time kasih

mun-e said...

cis. balas dendam la tuh. heh