Wednesday, June 10, 2009

conteng



ku pernah tayang gambar ini pada entry ini --> tepu

sebenarnya, aku conteng gamba tu kat belakang user form projek aku sedang buat ni. tetiba jer tadi cik boss datang secara melulu (cik boss sama macam mak aku suke datang secara melulu dengan gaya mengejut) mintak form tu.

erk. malunya. malu sebab ade contengan itu. sekarang cik boss ku dan cik boss huzz sedang berdiskus guna form itu. harap2 mereka buat2 tak nampak pada contengan itu. aminnnnn

aku memang punya tabiat suka menconteng di kertas.. di buku.. kemudian beri kepada orang.. cumil tak?? err okay la.. yelaaa tak comel pon. uhuu. sebut conteng kerana tak layak pon nak kata itu ialah lukisan sebab tak cantik pon. hukhuk.

p/s: sebbaik tak de conteng , rizal i mish u like crazy kerrrr i mish u sampai tak lalu yak makan keeerrrr kan? =p

3 comments:

Riezal said...

awwww so sweeettt.. best rasanya bila nampak semirip.. dilukis kui kui..

mun-e said...

ceh!

rosealley said...

hehe, boss ko dok tanye sape rizal-e tu???;p