Friday, June 19, 2009

ceta hari rabu dan kames =D


morning! selamat pagi jumaat. yeay alhamdulillah dah sampai hari jumaat, esok cuti ;)

hari rabu hari tu ktorg melawat ofismate ktorg, azizah. die kurang sehat. die dapat mc 2 minggu. pegi ramai2 jalan kaki sajeeeee sebab kat HKL jer. tapi jauh gak la nak sampai ke wad itu. sempat la ketik mengeluarkan peluh :'D ish xsenonoh betul muni ni =p

ni rombongan auntie2 dan uncle =p

ni rombongan anak gadis tudung senget :')

time balik, sempat singgah kat hospimart beli pau dan jagung kuikui

cik bos pon pegi. kirenya satu team ktorg pegi la. riuh kat wad tu ngan sore ktorg hehehe. ah rindu lah kat kak jijah.. huhu

petang semalam plak, aku inject vaksin vaxigrip. dah lame tak kena inject. last kena kat montot time demam mase nak amek exam spm dlu. huhu. ah sakit kena inject semalam masih terase sampai skang. malam tadi ku tido mengiring ke kiri, lupa plak inject tu belah kiri. pagi ni bangun terase sakit la.. huhu

oh ya, vaxigrip tu ialah
"Active Immunizing Agent for the Prevention of Influenza". nak tau lebih lanjut, sila type vaxigrip dan hantar ke 29999 . tipu jekkkk =D sila type kat kotak cik google ya. hehehe.

kenapakah tetiba inject2 ni? errrr biar lah rahsia.. bole x? =D

lepas tu balik rumah smalam, terus ikut mak pegi amek keta unser yang di make up kan. makeup pasang kangaroo bar jer.. bengkel tu betul2 depan batu caves..

mase snap gamba patung ni, tetiba emak tanye. eeee tak takut ke tangkap gambar patung tu??
errr perlu takut ke emak?, jawab ku =p

selayangku sayang =D

langit biru @ batu caves

hensem sudaaaaa ade kangaroo bar.. hehe

hush ini kalo kena langgar confirm keta yang melanggar tu penyek dulu.. muahaha

toyota unser keta kesayangan mak jah =p

ok sampai sini jer. dah 8.30. keja keja =p daaaaaa~


4 comments:

Amie Fadli said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa........hensemnya cik angsaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~oinkkk oinkkkkkk~~~~honnnnngggg honggggggggggg

mun-e said...

panggggggggggg!!

ije said...

haha. otw balik baru nak beli pau n jagung ye. otw pergi x beli lak utk org sakit. =P

<--jenis nak korek rahsia. gini la. haha

btw, ije dah tukar url blog. sila update ye kak muni. ehe. thx

http://nurhifzan.blogspot.com

mun-e said...

wah tukar link ek. ok, noted.

ala org sakit kena pantang makan la. tu tak tau nak beli ape tu. hehe