Friday, June 12, 2009

cepatnya hp ku prob.baru setahun (T___T)


permulaan hari jumaat yang tak bape nak ok :(

tadi dapat emel, dd kasi comment kat entry kfc smalam. die inform nak balik kampung. ku capai hp, nak sms la cakap "bye dd"

tapiiiiiiiii tetiba nak type huruf "e" tak lepas. againnnn. last week pon dah jadi. tapi last week lepas restart dah ok. tapiiiiiiiii tadi aku restart sekali masuk pin no tak lepas sebab pin no ku ada no 3. uwaaaa!

kakak dan adik ku. korang ari2 bukak blog aku ni kan? ples inform mak hp ku rosak. uhuhu. ples inform thru ym kalo ade pape. tak nampak korang online ponnnnn...

lunch ni kena p pertama la repair hp. uhuhuh. dah la pagi ni nak call LHDN , EPF sume. setel pasal tukar alamat. nampaknya kena postpone la dulu.

sob sob.. jumaat ini tak menggembirakan ku rupenya. awuwuwu.

ah tak de mood ah nak wat keja! nak http://www.sonyericsson.com nak survey hp baru.. (pandai ko cari alasan eh? tak hengat dateline bile?)

daaaaa ('.')/

12 comments:

Maswani said...

huhu.. x best kan hp rosak..
ada harapan dpt hp br la tu..hehe..

mun-e said...

hehe. nampak gaya gitu la :D

Mun said...

guna hp pe? nokia eh?

mun-e said...

sony ericsson k550i. salah beli.. keypad die kecik. dah jam dah. wuwuuw.

tp ekceli sony bagus.cume maybe model ni kot sbb keypad die.

time beli tu x pk sgt sbb baru lps kena ragut so xsempat nk survey huhu.

Mun said...

ooo...mun pun br nak tukar dr nokia ke sony..tension jek guna nokia ni...jem aje..virus memanjang.

ReD said...

hihi..tukar2...lalala~~~

noname said...

tu ar xjwb tag aku lg ;P

mun-e said...

oh dah repair dah yeay! tukar karbon ke pemenda tah :p abes 75 hengget (T____T)

tp cam rase malas lah nak beli hp baru. hahaha. selagi bole guna, gune je laaa :p

lagipun keypad 2 je la yg prob hehe.

noname! ini tiada kena mengena ngan tag. pukkkk

ije said...

berbaloi la habis 75. dari habis 750 utk hp baru. kan2?

mun-e said...

betul betul betul! :D

Riezal said...

survey cepat2 pastu bagi hint kat abg rizal.. err.. bukan rizal ni.. rizal awak.. tu kih kih

inTan aDek Si Muni said...

akakku~~ sori...tenet ak skrg nie weng la..sbb tu jarang on9..cian ko ek..tp,sblm ak bgthu kt mak, baek ak ckp dlu yg ak pon nk tukar hp bru~~!!! kui3....