Tuesday, June 2, 2009

ayahku :)


rasenya aku jarang sebut pasal ayah aku kan? dlu2 time sekolah, ade kawan aku siap penah ingat yang mak ngan ayah aku bercer... ish ish mintak simpang la kan. apela dorang ni. tak sebut tak la bermakna tak ingat atau tak sayang.

pagi tadi ayah aku tumpang aku ke HKL. ofis aku betul2 depan HKL. ayah aku every month memang kena ambil ubat kat HKL. kadang2 die tumpang. kadang2 die gi sendiri jer. ayahku tak sehat sangat sumtimes aku geram jugak sebab kalo die tumpang aku, balik tu mestilah die naik bas.

memang die takkan naik teksi la. ayah aku ni sangat berjimat orangnya. huhu. kalo die bawak keta ke HKL pon, die parking kat blakang stadium yang free tuh pastu jalan kaki masuk HKL. kalo die naik bas tu, risau jugak sebab takut die dalam keadaan tak sehat tu kan. pastu aku terbayang orang takmo kasi ayah aku duduk :(

eh sebenanya takde motif ape pon aku nak ceta ni. ini bukan nak buat ceta sedih ke ape. aku bukan jenis ceta kesah2 sedih family ku secare public. huhu. cume tadi aku masuk blog kakak ku, tetiba ternampak gambar ayahku ini.

selamba kura kura je aqil danial sandar kat atuk die :'D

ayah ku sudah semakin tua. tetiba tingat ceta haritu adik aku cerita mase kat hosp. doctor ingat ayah ku adalah ayah kepada emakku. :'). cian ayahku. hikhik.

hehe.daaaaaa~ nak gi solat. hari ni tak makan lunch pon. minum shake sajooooo.hoho.

No comments: