Monday, June 29, 2009

ah mak tak suka noks!


dah lame tak menghasilkan karya.. cewah! =D

hai sume ;p

sebenanye aku dalam proses nk ceta sumting tapi masih berkira2 nak ceta ke tak.. nak ceta ke tak..

takut masuk dalam kategori mengumpat plak. uhuk uhuk. tapi aku mcm dah tak tahan! tapi tak bley tak bley sebab kalo aku ceta dh masuk dalam kategori memalukan orang plak.

adehhhhhh. susah betul. benda ni dah tahap buat aku sakit kepala oooo.. haish cemane ek.

takpe la aku masih boleh lagi bertahan kot. sampai satu masa betul2 tak bole tahan, aku ceta je la kotttt

uhuhuhuuuuuuu

p/s: aku kasi nama lukisan di atas :- "aku masih muni yang kau kenal dulu" hakhak ;p kaitan?? entah =D

5 comments:

ije said...

comel la lukisan. pakai paint ea? ije kalau lukis pakai paint memang failed!

mun-e said...

a'a pakai paint jer.. nak lukis canggih2 tak reti. hehehe

Anonymous said...

citer la apa ko nak citer...jgn tahan2...x baik nyah...

mun-e said...

wah cik anon. takpe laaaa. tahan je laaa selagi bole tahan hehe

faizah said...

ape yg ko tak tahan tu cik muni? aku pun suke baca blog ko hehee.. tp selama ni secara diam2 je.