Tuesday, May 5, 2009

tepu


bila otak mula tepu berfikirrrr..................

nape macam lembab tetiba je ni???


tolongggggggg tolonggggggggggggggggggg ='O

wahai cik otak .. kenapa tetiba macam baru masuk kerja ni? apesal benda senang pon lambat sangat nk fikir ni? tolong la kerja keras sikit..

baiklah baiklah, jawab cik otak..

saiyok!

('.')

6 comments:

dd dudu said...

eeeii seksinyee ko pakai sekirt ;p

tu aksi tangan mintak tulun ke, huhu kelakanyaa, pu~

mun-e said...

hehe saje nak cekci2 pakai cekirt.

ingat esther sorang je boleh cekci???

hahaha

tu aksi mintak tolong sambil jerit tolonggg tolongggg.. heheh

pestisid said...

muni dari ko susah2 nak type satu2 status ko kat tepi tu baik la ko join twitter je then add gadjet twitter kan senang..

mun-e said...

lisa, aku dah join twitter b4 ni la. tp kat ofis ni dh blok twitter, so aku sndiri pon xnampak status aku tulis tu. haha.

tu aku delete je twitter tu. huhu

circleinspoon said...

eh tu cam dari the melancholy of suzumiya haruhi ajer??? betolkahhh???

mun-e said...

apekah melancholy itu aya?