Thursday, May 28, 2009

takde air lagi HAHAHAHAHA


hari ni aku sampai ofis awallllllllllllllllll walaupun 7.30 baru kuar rumah. kul 7.55 sudah sampai.

tapi sampai sampai jer, azizah bagitau yang air takde langsung dah.

apeeeeeeeeeeeeeee? air takde???

hahahahaahahahaha

gedegangggggg!

adeh tensen betul la. semalam memang dapat pakej takde air + takde intenet + blackout hari sebelum tu.

hari ni plak tak tau la pakej ape ktorg dapat. memang dah uzur arrrrrrrrrr ofis ni. pindah la tempat lain weiiii. kitorang sume dah penat dah ni. cemane nak keja betul2? produktiviti dah berkurang dah ni.

yelaaaaaaaa.nak pegi toilet terpakse menapak pegi balik + membuang selama setengah jam kat HKL. jadinya, jangan salahkan ktorg kalo xsempat meet dateline ye.


cik boss, please la do sumting!


oh lupa, cik boss pagi ni meeting kat putrajaya (T______T)

5 comments:

ReD said...

eeh.. apsal scene tu cm kt spital j??hehe

mun-e said...

user training. kat hosp selayang. hehe

user kotrg adalah org2 hosp. tu pasal la..

Amie Fadli said...

apesal badan ko mcm da naek sikit nih....

mun-e said...

woit. tu gamba 28/08/2008 daaaa.. cube click nampak tarikh. gamba lama maaaa

rosealley said...

xsukela aku xde aiiir, tetibe teringat zaman k12 dulu, huh