Thursday, May 14, 2009

pagi2 lagi saja nak buat aku membebel


pagi2 lagi aku on jer ym ade sorang kawan aku ni terus tanye soalan . tanpa salam tanpa hai keee terus tanye soalan.

kuang ajar betul! ekceli die memang suka pakai sergah. dah la semalam dia tanya soalan, aku tolong jawab, sikit ucapan time kasih pon takde!

wut the..?

dah lama aku bersabar ngan pangai tah pa pe die ni. memang aku dh lama malas nak layan die kalo die tegur aku. aci tak kalo aku takmo jawab soalan die pagi ni?

aci kan? aku ada hak untuk balas dendam kan.

geram jer aku! dah la aku bangun lambat arini, ngan subuh terlepas! jalan jam! sampai ofis bole plak aku p punch lagi sekali sedangkan aku dah mintak orang lain untuk punch kan aku tp bile tengok kad aku dah berpunch, aku bole pk plak semalam aku lupa punch out kot..

ape ke he nya kamu wahai cik otak? awat la lagu ni...

lalu aku pun punch la lagi sekali. berdoublelaaaa ink punch card aku untuk hari ini. (FYI, punch card tu cepat 12 minit)

haish!

dtambah plak ngan orang pakai sergah tak reti bagi salam, tak reti ucap time kasih, sorry to say, aku malas nak jawab soalan ko pakcik!

gi tanye orang lain!!

sabar sabar.. nah tengok gambar yang menyejukkan hati.. ^^


No comments: