Monday, May 4, 2009

ni pehal tak bole masuk yahoo mail dari pagi ni???


hari ini hari isnin. bukan isnin yang biasa tapi isnin yang teramat la boring nya. (T__T)

kamu mau tau kenapa? kerana hari isnin ini lah permulaan kepada hari-hari akan datangku yang akan boring jugaaaaaa. wuwuwuuuuu..

spt yang ku ceritakan pada entry yang lepas, abg wan dah tukar kerja. hari ni fesday dia kat tempat baru. kamu faham tak bagaimana perasaan aku? perasaan aku sekarang ibarat masa zaman2 sekolah dulu kan kite duduk meja cantum 2-2 gitu kan. cuba kamu bayangkan kedudukan meja yang disusun 2-2 itu. dah bayang tak?? okay, dah kan?

so, perasaan aku sekarang sama macam perasaan apabila kawan meja sebelah kite dah berpindah ke sekolah lain.............






ah tak suka nya perasaan ini. datang sekolah teringat yang kite duduk sorang2 takde dah teman bermain di sebelah. takde dah teman ngumpat2 bila cikgu ngajar di depan. takde dah teman main2 kuis kaki time perhimpunan. tiada lagi teman kongsi bekal makanan yang di bawak dari rumah. takde dah teman makan borak2 time rehat. memang la ade budak kelas yang lain, tapi mana kan sama dengan kawan meja sebelah.






faham takkkkkkkkk perumpamaan aku ini? kamu faham takkkkkkkk??

okay lah. aku bukan nya sedih gile babun ke ape tapi biase la... bila ade orang tukar tempat kerja, perasaan down itu sedikit sebanyak mesti ade. kan? eloooo kalo tak pernah alami, tolong jangan menjawab! wah tetiba garang haha.

okay lah. I'AM A BIG GIRL NOW. bukan budak sekolah lagi yang nak sedih sedih kawan meja sebelah die dah takde. bukannn aku bukan begitu. lagipun meja kami bukan sebelah2 pon tapi berdepan. kahkah. saje je bagi perumpamaan =p

maka, marilah lunch bersama insan tersayang. haa ini pula ibarat setelah kehilangan kawan meja sebelah, tetiba dingorat pula oleh budak kelas sebelah. wah! syoknya kan? hilang kawan meja sebelah, dapat secret admirer plak. kahkah.

ape la ku repekss ini =D

jom layan gambar lunch kat sogo tadi ngan rizal =p

bendi dan kacang panjang rebus dijadikan ulam makan bersama sambal belacan. wohooo

pemandangan sebelah kanan meja =D ade sales woooo beshnya! harus la p shopping baju sket untuk nak ke medan nex week kan? hehe


p/s: hari ni intenet amat la slow menyakitkan hati jiwa limpa peparu abdomen dan raga ku! uh uh dari pagi tadi tak dapat masuk yahoo mail. wut the fisherman'sfrens betul! tetiba jerk ngan explorer melekat2 plak. kesabaran je gue. apesal tah. abg wan kasi virus ape b4 pegi ni? (saje tuduh melulu + dengki sebab ade orang tu bahagianyaaaaaa kerja die jadi compiler report.. ek enennnn aqil danial pon bole buat k.. cis cisssss =D )

ah virus! malware spyware sume.. nyah ko!


2 comments:

firdzah said...

ingat kite sorg jer tak ley bukak yahoo..rupe2 nyer ade lagi yg senaseb..sedapnyer bendi tuh..
nyum2..

mun-e said...

tu ar. rasenya mmg network sini kot. tapi bilik huzz bole plak.

cisdale tul la kan? huhu

tapi td search google rase2nya ade kaitan ngan malware.

tah ar..

abcdefg btl!

bendi dijadikan ulam mmg besh! ^^