Tuesday, May 19, 2009

gunung sibayak (gunung sinabung daa..)


lainnya rase dah lame x masuk ofis. ewahh cam la lame sangat padahal 2 hari jer =D
tapi besh! sebabnya bile flow hidup yang hari2-ngadap-benda-same-jer berubah sket, ade tune sket, ade belok sket =D, soooo hari ni semangat jer buat keja..

wah wah cam xcaye jek =p but seyes. syok ni dapat fokus keja balik.yeay!

tapi, untuk tak hampakan permintaan anda wahai peminat2 semua. wakaka ayat poyo :p. terima lah dari ku.. khas untukmu! :'D

gunung sibayak yang sedang mengeluarkan asap nya .. cantik kan???

nanti saya cerita lagi panjang yuk! daaa~~


5 comments:

whooz said...

ehem..pembetulan..ni bukan gunung sibayak. ini sinabung yg x pernah2 meletus lagi

sibayak, tempat kita mandi air panas tu muni

mun-e said...

hehehe :p nanti aku betulkan

eh huzz aku cek balik, ni gambar dari camera ko. camera aku nye zoom x sedekat ini.

ngeeee~~ curik gambar huzz rupenya :p

whooz said...

aku tau tu gambar aku :P .. x pe2, esok blanja aku lunch :P

ReD said...

gler chantek scene tu..huhu
jeles2... ;p

rosealley said...

hooo, lawanyer vieeeeeewwwww:O

tetibe teringat cite dante's peak semalam, huhu