Thursday, May 14, 2009

lagi sejam nak balik



aqil dah pandai buat tangan peace versi cool. tapi budak2 ofis aku kate, peace rock versi aweera =D
aqil.. aqil.. makin lama makin nakal. mak lang tak tau agi nak belikan aqil ape dari medan, yang pastinya bukan ben10 atau upin ipin dan sewaktu dengannya..

ku dah serik die nanges2 nak pakai baju ben10 yang sama yang dah busuk itu selepas mandi! sabar je la.. huhu

ah lagi sejam 10minit nak balik! tak sabarnya!! nak balik cepat nak kemas barang yang asek tertangguh2 hihihi

p/s: ah dah 2 kali kantoi nulis kat blog oleh c kura2 berani. kura2! sila buat2 tak pandang je la eh. memang dah takde mood nak wat keja dah. hatiku sudah bercuti. hohoho. =p


2 comments:

firdzah said...

hehe.. tu la.. meje cik mune sgt tak strategic.. mmg nyata dan telus sedang menulis blog sewaktu bekerja..kalo nampak mune tulis blog jer,dalam hati berkate(eh, mune nak tulis post entri baru ni..tak sabar nak bace..=P)

selamat melancong...lengang la ofis esok nampaknyer~~jgn lupe bc doa naik kenderaan..take care

mun-e said...

ala kantoi dah =p

thanx fizah, jage ofis baik2.. jgn curik patung2 ngan bunga atas meja kite ni tau! hehe