Monday, May 4, 2009

dah petang ? yeay!!


sejak 2 menjak ni terserlah la perangai comei rizal. seyes tak tipu.

hari sabtu hari tu mase die kat kampung, die p telok intan. lepas tu die msj tanye aku makan petai tak? errrr aku jawab la ye. walaupun bukan la feveret cume, makan jugak la kadang2. hehe. tapi aku jwb la mak ngan ayah memang suka makan.

rupenya die belikan petai mase kat teluk intan tu. nak kasi aku.wuttt?? PETAIIIII?? =O wahhhhh =O comeinyaaaa.. comei kan?????? ya Allah comei gilerrrrrr nak kasi kekasih hati nya petai yang dibeli kat teluk intan. seyes comeiiiiiiiii \(^-^)/

cukeeee cukeeeee =D

lepas tu tadi, mase ktorg lunch kat sogo, aku pilih port sebelah kaunter jual ABC, cendol sume tu. sekali die cakap die tingat dari tahun lepas die janji ngan kakak ofis die nak belanja ABC. tiap kali kakak tu nampak die mesti kakak tu tanye mane ABC? hoho

pastu die berkira2 nak beli ke tak.. nak beli ke tak.. last2 die beli gak. sebab die cakap bile lagi nak tunaikan janji kan? huwahhhhhh comeinyaaaaa =D pastu bila time balik die cakap terserempak ngan kakak tu dalam lift. terus la die kasi kakak tu ABC 2 bekas. kakak tu bukan main terkedu plus suke sekali..

haha. aku bole bayangkan muka kakak ofis yang terkedu pabila tetiba adik ofis hulur ABC =D. mesti kakak tu memain jer tapi tak sangka rizal bole bagi betul2. alahaaaaaaaiii comei betul la. boyfren sape la comei sangat ni??

HAHAHA

ala tak kesah kalo korang rase tak comei pon tapi pada aku, perangai beliau tu sangat comei la. dah ade ciri ciri jadi bapak dah tu. kihkihkih (gelak secare sopan tapi penuh makna)

KAHKAH

okay la. sambung kerja balik =D

3 comments:

Amie Fadli said...

giler ke apa ko nie...meroyan x tentu pasal perangai si rizal...comelll? uwekkkkkkkk......perangai fadli lagik comeilll..... asyik lupa jalan...lupa itu...lupa ini.... !@$##%^%&^*(&*... nie baru betul comel!!! hangin betul aku!

mun-e said...

HAHAHAHAHAHHAHAAHHA!!!

adehhhhhhhhh

ko ni x baik woooooo cian die sbb x ingt jalan =D

rizal lagi comei ar.. ade ke bole makan space jalan orang mase nak belok. sebbaik x kena keta kancil makcik tu bwk!

comei betul!

hahahahahaha

(sori awk terbocor rahsia plak =p)

Amie Fadli said...

bongok! tuh bukan comel! tuh nak jadik pembunuh....kalau aku jadik makcik tuh...aku kejar balik korang suruh benti tepi jalan kasik ceramah sikit....comel konon!!!