Friday, May 29, 2009

dah lame tak makan ice cream!


dah lame tak makan ais krim!

emmm dapnyaaaaa

nak cikit??? tak yeh! (gaya aqil danial)

sambil makan, sambil layan air pancut kat depan ni :D

hehe. bye. hari ni intenet kat ofis sangat ngong. kalo sape2 anta ym kat saya tapi saya tak respon, maksudnya, saya tak dapat la tu. huhuh. jangan marah wok!

p/s: hari tu, aqil yel makan epal. mak yang ie mintak cikit tapi ie cakap "tak yeh!" alaaaaa kedekut la aqil ni! tapi, tibe2 die datang balik kasi epal 1 kat mak yang ie. mak yang ie cakap la "time kacihhhh =D" aqil jawab, "ame-ame" hehehe so cuteeeeeee anak buah ku yang sorang ni. cayang cikittttttttt... tak yeh! =D

mak yang vs aqil sape lagi kiyut? =p

5 comments:

Riezal said...

ooo gi makan es krim tak ajok.. xpe xpe.. sambil gigit bucu bantal

mun-e said...

ngeh ngeh.. nak ke? tak yeh!! =D

dd dudu said...

ehh gamba sebelah kiri tu, ko ke muni? hoho

mun-e said...

yee aku la.. xkan c intan plak. huhu

rosealley said...

anak buah aku cakap 'amo amo' untuk same2 tu, biasela org klate, hehe