Tuesday, May 26, 2009

adikku yang sengallzzzzzzzzzz


aku ade 2 orang adik, yang bawah aku lelaki yang bongsu perempuan. kesah ni pasal adik aku yang laki yang dari utm johor nak balik ke rumah malam tadi..

semalam aku sampai rumah dlm pkl 8.45. singgah giant, singgah shell, bayar bil, kuar duit. wohooo.
sampai2 jer mak cakap, malam ni kena jaga amry nak balik takde org tunggu die

aku, okieeee -,-

lepas layan tv, aku terus naik ats ke bilik. plan asalnya ialah ci amry tu akan balik sndiri, dari seremban ke kl sentral menaiki komuter kemudian ke terminal putra ngan lrt.

tetiba pukul 10.55, mak aku datang ke bilikku dan berkata..

"ti, jom teman mak amek amry kat seremban. die terlepas tren."

"................... seremban??? :O??"

maka, cepat2 la aku dan mak dua beranak siap2 terus ke seremban. dalam keta aku tido jer. huhu. sampai seremban, rupenya ci pandai amry itu telah skip tren yang ade tulis "rawang" kerana die mencari tren yang tulis "kl sentral"

wut theeeeeeee????????????????????????????

memang la tren tu tulis rawang tapi nanti die stop la kat kl sentral. tren tu kan perjalanan die rawang-seremban! ko cari ceruk lubang asap pon xkan jumpe die tulis klsentral. ingt naik bas mini ape kena tengok name kat tren??? ape ke pandai la ko ni xtanye kalo tak tau
eeeeeeeeeeeee

budak laki mmg camni kan? lembab serba serbi! huh (statement kakak ke adik lakinya sahaja ya, harap maklum)

p/s: sampai2 kat ktm seremban tu, punya la banyak teksi kat depan tu. kenapa la die xnaik teksi ajer eh. kenapa eh? eh, aku tak faham betul la. aku rase adik aku yang intan tu lg pandai menghadapi benda2 camni. sudahnya, pukul 2 pagi baru sampai rumah malam tadi @_@

p/s lagi: ok la.. maybe die takut bahaya naik teksi sorang2 malam2 kan. maafkan je la die.. tapi aku masih pelik nape la die bole fikir tren ke rawang tak benti kat kl sentral? eloooooo, kamu tu orang KL okeh! bukan orang kampung jasin baru 1st time dtg KL. sengalllllllllll btl. pukkk =^

5 comments:

ReD said...

hehe.. cian si amry..
ala.. dh mlm + ngntuk = mamai
tu psl la amry x leh nk bfikir secara waras..hihi..

Apizolla said...

marah betul akk dia nii

hahahahha

contohi mummy ko.. cool jek~

hehehhehe

surney hasniey said...

apsal ko citer pasal adik ko gak nih?aku pun cite pasal adik aku gak kat blog aku...huu...

Amie Fadli said...

wakakaakakakakakakakakakakakakakkaakakak aku suka jerk amry macam nie...comel nyerrrr..... hahahahahah... ehh...kenapa mesti kampung jasin ehh?

inTan said...

hahahhahah...YEs2..aku suke entri kali nie..pasai ko PUJI aku..Klau ak, konfem la ak xcari train yg tulis kl sentral..so dgn itu ak takkn tlepas train..kui3....
P/s:Amry tu dah lame tak naek train kot...hahhahhahahhaha