Monday, May 11, 2009

adik lumix :')


perasan tak sejak dua menjak ni panas yang amaat.. tengah peluh2 ni huhu. dah malam pon masih panas kan? huhu

aku nak ceta ni, lagi 4 hari lagi untuk berlepas ke medan.. ^^ al malangnya, aku masih tidak mempunyai camera. wawawa.

tak bole jadi ni. name pon nak melancong, nak tak nak terpakse ade camera sendiri. huhu. so, petang tadi call rizal aka anjai, merayu merengek melalak.. hehe tak la. bercakap secara biase jek bahawa aku nak beli camera. hehe.

jommmmm test power sikit =D

camera pertama dalam hidup muni spjg 25 tahun die hidup ni haruslah diraikan di old town =D

wow roti bakar ni memang dah sah2 sedap, di snap plak oleh cik camera, lagi laaaaa nampak over sedap =D

tengokkkkkkk! cik jerawat pon jelas nampak. mmg sharp ar ini camera.. hahaha


ok itu saja =D. camera ini ku beri nama adik LUMIX ya. hehe. harap2 kak muni akan menjaga adik LUMIX baik2 seperti mane kak muni menjaga abang rizal. KAHKAH.

=p daa~~~


4 comments:

ReD said...

jalan leklok k... =)

Amie Fadli said...

boleh laaa...nak kata cantik sgt pun depends pada owner setting mcm mana... actually beli camera apa pun...kalau nak gambar cantik kene ada skill tangkap gambar sikit...

mun-e said...

hahaha =D ye haruslah ade skill :p

dd dudu said...

muni nak tengok rupee si lumix ni

erm harge ok x? ho ho emel laa aku gtau klu p&c ;p