Monday, May 11, 2009

adik lumix lagi :)


atas permintaan ramai... ceh! atas permintaan dd dudu sorang jek sebenanye.. keh keh

ini la rupa adik lumix yang dicilok dari abang gugel ;p




harga = RM 599, tempat belian = kedai gambar tingkat 2 depan lovely lace alpha angle wangsa maju. brand = panasonic lumix dmc-fx55

pelagi? sila la berkejar ke saneeee =D. amat berpatutan dengan harga. puas hati. tak caye, tgk blog ni. die pon pakai lumix gak, tapi tak tau yang same ke tak. maybe yang lagi mahal kotttt =p hehehe.

oh, saya enggak tau pasal camera sangat. janji gambar cantik dan badan ku nampak kurus sudaaaaaaa HAHAHA :p

p/s: aci tak kalo pasni bukak blog ala2 camera
jangki (eja secara suka hati =D) tu khas untuk hasil2 tangkapan adik lumix ku? :')

2 comments:

dd dudu said...

owww okay laa tu hahaha
yang penting diri sendiri puas hati tengok hasil tangkapan gambar ;)

owwwww alpha angle kee~~
hik

mun-e said...

yeee.. kan smalam aku msj ko.

dd, aku d carrefour.

dd, aku d jj pulaaa~~

HAHAHA. tengah mencari camera la tu =D. tak dapat p jauh2, masa dah suntuk untuk ke medan. huhuhu.