Wednesday, April 15, 2009

tanda2, apa, bila :p


jawab tag dari marliani, monitor sekolah rendah ku. hehe

TANDA²

1. Tanda2 kamu badmud?
- nanges secara tiba2 :p

2. Tanda2 kamu marah?
- meluahkan kemarahan itu secara bertubi-tubi kepada orang yang dimarah. WAHAHA. takut tak? :p

3. Tanda2 kamu sinting?
- sinting? ape tuu? tak faham.. hehe skip je la :D

4. Tanda2 kamu malu?
- tetiba jadi gugup menggelabah serba tak kena la sebab nak cover malu. hehe

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
- uh fikiran tetiba jadi tak waras, mula buat atau cakap sesuatu yang tidak betul akibat perasaan cemburu mengatasi peranan otak sarafku :p

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
- muka muram.. diam. xbanyak bercakap

7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
- senyum sampai ke telinga macam ni (^______^)


APA

1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
- merah

2. Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
- ermmmm tak kot.. ikut angin kus kus hehe

3. Apa kah kamu percaya love at first sight?
- pecaye! :D

4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
- tengah buat sessi luahan hati dengan rizal :p

5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
- em em xbole cakap :p


BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
- 20/10/1984

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
- 30/08/2008

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
- uish dah lama tak kena marah ngan ayah aku. adik aku c nenek biase la mmg salu je die kena marah ngeh ngeh

4. Bila kamu akan married?
- jodoh itu rahsia Allah, fahri ~~ ayat dlm ayat2 cinta.. ngeh ngeh


BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
- sakitkan hati dia balik laaa

2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
- kembang2 bontot idung sume wakaka

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
- mestilah sedih huhu

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
- uh tak suka dia balik! :p

5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
- makkkkkkk!!!

6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
- xsukeeeeee sorg2. pasti akan ajak orang lain huhu

oh rajinnya buat tag ni .. ok la itu saje xmo tag sape2 :p

3 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

haha..monitorkah aku? hihi bgus2..ikot arahan...xyah kena denda..:p

dd dudu said...

eh 30/08/2008?

sehari sebelum merdeka ek?
lupelaak aku hehehe

mun-e said...

~* chirpy_chummy *~
kan? ko monitor kan darjah 4 dulu pastu ko pindah skolah kan kan? hehe

dd dudu
a'a laaa aku baru perasan. sebelum merdeka. kuikuikui :p