Saturday, April 18, 2009

suka hati tangan menaip .. eh mcm name blog sape tu? :p


rentetan hari sabtu 18April2009

5.45- jam henpon berbunyik. ahh biarkan snooze setiap 9 minit. hehe.

6.30- akhirnya bangun solat subuh. mesej rizal sekali suruh solat subuh. (eh ini hanya kadang2 jek berlaku, kalo teringat baru kejut beliau ya bukan setiap hari hehe). pas subuh tido balik :p

9.00- bangun betul2 haha. teruk betul anak dara. bangun, terus bukak laptop hoho. bace gosip sane sini bace blog korang.

9.00++ - nak pegi mandi, tapi rizal call pulak. beliau sedang brekfast kat kedai mamak taman tun. lepas tu beliau nak pegi ofis siapkan kerja. hoho.

10.30- bersiap2 nak pergi ke rumah kakak sepupu di puncak alam. dia baru lepas operation buang janin sebab ngandung di luar rahim. cian kan?

11.30- sampai puncak alam. sukeeeeeee. rumah konsep ala ala bali. murah jerrrr 159K++. panggg diri sendiri kerana x snap sebarang foto. uhuh.

11.45- pak uda and family sampai kat situ jugak. sok sek sok sek. makan makaroni. makan pecal. uh sedappppp.. sok sek sok sek sambil tengok2 dapur. pst pst ngan ina, besh nya tempat basuh baju kat luar ni. macam besh jek nak basuh baju. sok sek sok sek lagi. ann kate, wati ko dah kurus. waaaaaaaah! haha

1.22- bertolak balik rumah setelah aqil danial mula buat hal. lari sane sini usik itu ini. dah mandi xmo tukar baju lain nak pakai baju yang sama jugak sebab baju itu baju ben10. panggggg!! nanti mak lang beli baju ben 10 lain yee untuk aqil. huhu

1.40- dalam keta. sambung sok sek sok sek balik. oh baru ku tahu olin dah beli vios. fewittt fewittttttt. pastu die baru balik dari london. hoho. wah bjalan sakan cousin ku sorang ni. dulu cam berhingus jek p keja naik lrt kahkah. pastu zzzzzz tido.

2.30- sampai rumah.. terus ngadap laptop balik.. cek emel. bace blog korang sume. emmmm tingat tag ezzan yang x buat2 agi. buat kejap ah :p sambil2 tu ym ngan rizal yang masih di ofis.

3.00- solat zuhur. rizal call kejap bagitau nak balik dah. byebye rizal.

3.20- uh nak layan honey& clover. eh tulis blog kejap la.. saje buang buang mase menaip di sini. aku kan berangan nak jadi penulis mase kecik kecik dulu? haha.

ok laaaaaaaahhh.. honey&clover.. honey&clover.. mesti layannnnnn zassssssss!! :D

3.33- layan honey&clover sampai lebam. pastu malam, terpacak tengok konsert AF plak. hehe.

p/s: aku sgt kuciwa ngan amylea.. jangan lah hafiz af7 mengeciwakan ku plak lepas ni. huhu.