Monday, April 20, 2009

srkcss (1991-1996) :')


sila buat2 xnampak cermin keta yang berkecah tu :p

khas untuk kawan-kawan sekolah rendahku.. ;). sekolah rendah kebangsaan convent sentul 1 ^^
pic taken - pagi tadi time on the way to work. hari-hari pon lalu depan sekolah. hehe.

ah rindunya saat2 dulu semasa kecil. lepas sekolah abes jek mesti main kejar-kejar kat hall tu. sekarang kalo lalu time ade budak2 tengah PJ, mesti tingat zaman dulu2 main lompat tinggi kat court badminton sebelah kantin tu.

uuuu rindu~~ nak jadi kecik balik.. nak naik mesin merentas mase pegi ke zaman tersebut..

yushardila bte yunus! (nama penuh tu..:p), cepat aturkan reU cepat! hehehe

8 comments:

dd dudu said...

ehh entry kuku ngan entry ko lebih kurang hik hik.. hari ni hari merindui zaman sekolah ek ;p heheheheh

mun-e said...

oh die tiru aku tu

aku publish 11.34, die publish 11.37
aku awl 3 minit.

hahaha

Amie Fadli said...

sekolah aku jugak....

mun-e said...

yer, sekolah ku sekolah mu jua~~~ =D

~* chirpy_chummy *~ said...

urm,sape ek amie nih? hehe skolah saye jugak!!! CSS.. 4tahun aku berada d cni.. eceh.. nk gak gtau!

Yushards said...

skolah saya jugak~! ehem...
tunggu laa ReU kite..kawan2 kite seme kat obersea...kite je kat Msia terchenta nih..hahahahah

Teringat main AEIOU stop, pastu main pijak2 kasut sampai kotor...tu tak termasuk lg curi2 kua rehat awal...

ah rindunye~!

mun-e said...

~* chirpy_chummy *~
amie tu kakak aku lerrrr hehe

Yushards
eh, aku main AEIOU jugak tp xde kuar rehat awl2 ni sume..aku kan baikkkk wakaka :p

ije said...

mula2 tengok gambat tu lawa je. bila baca caption dia, terus nampak tak lawa gambar tu~ =P