Saturday, April 4, 2009

sabtu

kakak dan adikku yang sengal wakakaka


saya di pejabat! PEACE!!

hehe.

semalam saya buat aksi merayu merajuk memuncungkan mulut untuk mengajak encik rizal tengok talentime dengan saya. (buruk kan pangai saya?) tapi kan beliau kena pergi pejabat hari ni. nak kemas barang-barang untuk pindah katenya. oh ya, nanti kan, beliau pindah ke cimbeng sebelah sogo yang baru siap tuuuuuuuuu ^^

yeay yeay boleh la hari hari lunch bersama di sogo kan kan kan. sila jeles korang! :p

so, hari ni saya berjanji dengan bunga..hehe dengan dahlia. dahlia, ko dah bangun tido ke belum ni? kalo belum sila bangun skarang!

ni la dahlia.. pic taken :-19April2008. ni last time kuar tgk wayang ngan ko dalia.. hahaha skang dh hampir setahun berlalu uhuhu


harap-harap dapat la tengok talentime tu sebab tak bole nak book dah kat intenet. huhu. jangan la tiket abes satgi. mau meraung gue hehe.

ok la, nak sambung buat kerja. tata. nanti kalo dah tengok talentime, saya buat review dari pandangan mata hati kat sini eh. hehehe. daaaaa

4 comments:

ijechan said...

pasni confirm hari2 kak muni muncung2 ajak incik rizal g lunch. erkk!

mun-e said...

wakakaka! jahat ooo ije.. mane tau ni?? haha!

Amie Fadli said...

sila remove gambar aku yg burok muncung2 itewww!

mun-e said...

hahaha mane ade buruk aaaa... sexy jekkk wakaka! :D