Sunday, April 19, 2009

mengomel


kekasih hatiku ada 1 perangai comei tauuuuuuu iaitu







suka burn ceta ceta jepun dalam dvd untukku tapi pasti tertinggal 1 episod
terpakse kekasih hatinya yang comei ini tengok secara online di mysoju.com tapi kualitinya agak tak besh la. benci tau! jangan buat pangai2 comei2 camni lagi ye. i ngamuks nanti.

ya ampun, geli aku dengar ayat ko muni! hahaha :'D

uh uh honey & clover episod 6! one.. two.. goooooooo!!


hagumi kawaiiiiiiiii.. terpakse ngaku die kawai juga akhirnya sbb ep 1-2 die serabai giler ngan skirt labuh2 n jeans lipat tu. mangse fesyen betul mase tu! haha


1 comment:

seadig said...

Alamak cite ni aku dah khatam anime je. Tgk action live char dia cam x menjadi pulak. honey & clover