Wednesday, April 29, 2009

mengarut di petang hariiiiiiiiii =D


ini lah jawapannya... taraaaaaaa!!


kak long mrsm kuantan yang disebut2 oleh dd dudu dan lina dan lisa kuri kuri (tak puas hati nama kuri2 nya diciplak =D).

eh lisa, name blog die kura kura berani arrr..sebab tu aku letak link die fizah kura kura. hehe. ke ko nak aku letak name ko lisa kurap kurap? wakakakaka ='D ampunnnn adik tomokssssss mauahaha lariiiiii.. gurau ajeeeee.. jangan marah wok!! :p

saya panggil beliau fizah jerrrr. kami 1 ofis. tapi lain bidang. aku orang IT =D , fizah orang statistic =D tapi workstation kami adalah sebaris. aku hujung sini. dia hujung sinunnnn =p

memang terkejut korang kenal dia. wut a small world kan? huhu..

okey, jom main main teka lagi? cuba teka ini siapa????


hahaha xyah teka laaaa =D sudah tentu ialah c muni yang suka amek gambar sendiri dalam lift ofis =D



eeee aku macam dah kurus laaaaa.. WAKAKAKA statement masuk bakul angkat sendiri =D.. soriiii ini adalah simptom2 transformasi dari 1 projek ke projek lain. hehe. bila siap 1 projek, susahnya nak amek mood stat projek baru.. uhuhu..

OK, itu adalah alasan yang tak patut di beri kepada cik boss =D

haha. sudah ko jangan merepek lagi! =p daaa~~ nak sambung sikit lagi. esok bole stat design form. saiyok saiyok!! (perkataan baru dari rizal =D)


7 comments:

ReD said...

dsebabkan ade dlm lif..
maka... pepatah masuk bakul tu sume x leh pakai...
kte gne yg baru...
MASUK LIF TEKAN BUTANG LIF SDRI.. so LIF AKAN NAIK @ TURUN IKUT KEHENDAK ANDA..
muahahahaha

Firdzah said...

haih...korang ni... muke aku pon bole jadi bahan permainan... adoila..

mun-e said...

ReD
hahaha sabar je la pepatah baru tu =D ok la.. masuk lift tekan tingkat 2 hehe

Firdzah
alaaaa bukan permainan.. dorang sume rindu kat fizah. tepek ar gambar terbaru seketul.. hehe

dd dudu said...

yeyy betoll

muke kaklong masih cam dulu lg hohooh
cume nampak makin matang siket la kan hee

Firdzah said...

wah.. didi mmg terer..(tak ikhlas).. yer, muke same macm dulu..muke didi pon same jer..tk berubah, kalo mune wat trivia muke dd knfem org leh jwb dgn betol..mune, sile buat!
Ari tu jumpe hanin kat sogo..die gelakkan org sbb muke same cam dulu.. hoho. btw, hanin makin cun!

dd dudu said...

kat mane kaklong tgk muke dd?
pangg diri sendiri laju2~lg mau tanye hak hak hak

hanin kan mmg dah cun hehehe tp die mmg makin cun laaa :D

mun-e said...

haa sila sila..sila jejak2 kasih kat sni ye korang =D