Saturday, April 25, 2009

ku tak sangka begini akhirnya........


huwahhhh =O

tadi ku saje saje belek blog ku yang ku create di frenster.. bace entry yang ini
:-

1 mac 2006

March 2nd, 2006 by murnidotorg

1 mac 2006… ari yang bahagia… sebab dah dapat anak buah yang pertama.. baby boy plak tu.. lagi la exited semacam.. ingatkan yang kuar mariam safiya.. sekali aqil danial.. ehehe.. haiiiihhh comelnyer die.. bile panggil name die terus die senyum.. muka die skali pandang mcm abg ipar.. kening die macam angah… erm kalo mcm angah tu mesti mcm aku gak sbb org kate muke ktorg same.. ehehe.. kulit die.. lembutnya….. badan die kecikkkkkkkk jer.. 2 kg lebih jer.. alahai… nasib rambut die x ikut rambut angah.. ikut rambut abg syamsul.. huhu.. lagi.. suke tgk kening die.. sbb macam kening aku.. ehehe.. kalo bole ari2 nak main2 dengan die.. nak didik die supaya jadi mcm KZ bukan KM.. huhu.. xpe la.. bile dah cuti nanti… siap ar… hehe… K la itu jer.. sangat bahagia sekarang… :p :D


hakikatnya sekarang....... 25 April 2009, c kecil aqil danial itu.. telah berusia 3 tahun 1 bulan.. baru lepas berlari lari di bawah sambil di kejar oleh mak lang dia (aku la tu) dalam keadaan bogel.. baru lepas mandi.. takmo pakai pampers.. takmo pakai baju selain baju ben10......................

ya ampunnnnnn ku tak sangka anak yang kecilnya dulu diam diam comei baik itu skarang macam _____

dulu nak main2 dengan dia hari hari, sekarang alangkah bahagianya kalo dia tak datang rumah ni hari hari...




................rintihan mak sedara yang kepenatan melayan anak sedaranya yang nakal~~



saya lah budak nakal ituuuuuuuu ^^ ..... PANGGGG!!

10 comments:

dd dudu said...

ahahahahhahhhahahahahha!!

mun-e said...

haip! sila gelak secare sopan sikit ya! =D

uh nk layan af~ da~~~

inTan aDek Si Muni said...

pukkkk..jahat tul mak lang nie,...skang nie maksu iye je yg sggup layan kerenah die..haahhaahahha..
sbb maksu iye jarang jmpe die..so bile jmpe sekali sekala tu mstila tak kesah nk layan si aqil kepeng2.. siap belikn iye beg ben10 ag..baekkn maksu??
=p

mun-e said...

ee geli geleman muntah kahak muntah darah baca komen ko ni.. BLEUUKKKKK!!

ReD said...

kte leh bygkan cmne kalu dd gelak gler babeng..muahahahaha

cmtu la dak tecik...ms tecik2..men kejar2 ngan kite..dh besar..kte plak yg penat nk layan die..nk plak baby boy..adoila..hehe

tp..tu la yg besh..sb dorg sgt chumil...lalala~~

p/s : umah kte ngan umah mak ndak kte dkt sgt...atas bwh j.. (atas @ bwh..ha..lu pk la sdri!) hahahaha

mun-e said...

comel tu memang la.. tapi adoiyaiii tak larat ar.. leh kurus camni =p

p/s: atas bawah tapi kena naik keta ?? ooo (buat2 faham je la hehe) nanti buat ar entry salasilah kuarga hehe =p

azira-EIJI said...

uish.. cam senasib jer..
kena layan anak buah hari2..
hahaha...

mun-e said...

haha ko pon same ke?? =D

jom banyak2 bersabar.. kahkah =D

ReD said...

aah..kne nek kete kalu nk trun p umah mak ndak..=)

xpe muni..kalu nk tgu dri sdri nk exercise a.k.a jogging mmg hampeh la..hehe..jogging ateh katil ye la!hahaha

dh alg2 ade sumber inspirasi nk exercise tu.. ape lg.manfaatkan la.hihihihihi...

uiks..salasilah kluarga?erm..nti kte yg TERsilang kata psl flow keturunan sbb bsepah2...hahaha.

circleinspoon said...

kakakaka