Monday, April 27, 2009

kesah muni versi suci bahagian 2


ok tak kalo nak mengulang entry entry lame kat blog ku kat frenster yang buat ku tersenyum sorang sorang bila bace balik? =D hari tu dah buat pasal aqil danial, kali ni pasal sem 4 kat upm hoho..

gile la blog aku zaman dolu2 ni. dengan perenggan xde nya. hape hape jek =D tapi dah letak perenggan cikit2 takut korang pening bace.. haha..

layanzzzzzzzzz~~~

yen ngan dalia…kite kawan ker???

September 2nd, 2005 by murnidotorg

erm…cuti mid sem bermula..seminggu jer…jahat la…mak tengah masak kat dapur tapi,malasnyer nak tolong…hehe… ala…baru jer balik rumah,esok esok kite tolong la mak…ek ek…

erm…..result test 1 da dapat suma except result sukarelawan…prof kate da masuk markah kat smp tapi camaner nak tengok…tanyer kawan dorang suma xtau…ntah la..prof kate paling rendah pun dapat B+….jangan la jadi orang yang dapat B+ tu…hukhuk
overalll…..OK la..

tapi subject yang rase hampeh n memang study last minit, lagi OK la dari subjek yang bsedia awl sket n slalu update…subject ape lagi, kalkulus la…..lebih sket jer dari separuh.. hohoho… ala..memang lemah sket pun math ni lupa la…. lagi satu, software quality…hmmm yang ni pun atas sikit jer dari separuh… orang yang dapat markah tinggi c dalia n yen tu…memang nak kena ni… mesti dorang ade konspirasi ni…

yen tu bukan ker bz dengan mtm c dalia tu bukan ker slalo tido awl…hmmm mesti dorang study awl2…mesti dorang bangun pagi2 baca buku sebelum p class..mesti dorang slalu jumpa pn wan senyap2 lepas class…aha.. padan la dalam class pn wan slalo semangat jer jawab soalan…da sedia awal2 la ni…. cis… hampeh nyer kawan…dapat markah tinggi dua orang jer…bukan nak dapat markah rendah sama2… ooo.. ni la yang kata susah senang bersama sama….hah?!!! puk =V utk korang…
:p :) :) :D


dah ar dah ar…sebelum kena fire ngan dorang baik stop dulu…chiauwwwww

Aku1——-comel nye muni masa umur 6 tahun… :p——-





Miniphoto3390—- ah giler la dengan die ni cuteeee sangat sangat——-



sedikit ulasan :-

"erm…cuti mid sem bermula..seminggu jer…jahat la…mak tengah masak kat dapur tapi,malasnyer nak tolong…hehe… ala…baru jer balik rumah,esok esok kite tolong la mak…ek ek…"

rupe-rupenya setelah 4 tahun berlalu aku masih malas menolong emak memasak di dapur.. WAKAKAKAKAKAKAKKA

hadoiiiiiiii buruk butut perangai :'D

lagi satu.. rupenya2 dah lebih 4 tahun aku suka sebut PUKKKKK =D haish bile la nak berubah jadi lebih dewasa ni?? kuikuikui


3 comments:

dd dudu said...

aku suke masuk kedai folio tu ;p dulu mase kat equine, layan folio jj equine je la hehehe, barang die pelik2, tp sangat pelik &^%$@# aku malas laa nak tgk hahaha

mun-e said...

errr cik dd dudu salah entry bagi comment kah?

xde pekataan folio pon kat dalam entry ini..

wah terernya cik dd dudu..

=D

dd dudu said...

errrk aaaaaaaaa malunyaaa sayaaaaa
cane leh salah entry bg comment ni uwaaa waaaaaaaaa

(sorok muka dalam baldi)