Wednesday, April 22, 2009

akhirnya, sampai jua ke penghujung...


malam yang sepi pi pi
pak mat jual kopi pi pi
kopi yang enak nak nak
pak mat jual anak nak nak
anak nya hilang lang lang
pak mat jual gelang lang lang
gelangnya putus tus tus
pak mat terus mampus pus pus



=D

ah di malam yang sepi ini, ku masih sendiri melayan perasaan baru lepas abes tengok honey&clover.. oh ceta yang sangat memberi makna. kepada kamu di luar sana, yang masih tercari2 arah hidup, tengok lah cerita ini.. sedikit sebanyak kamu boleh relate dengan diri kamu, belajar bagaimana nak hadapi kehidupan yang amat susah ini.....

hukhuk

p/s: skarang aku lagi suke tengok ceta jepun dari korea.. korea ngarut ah! macam hindustan jerk kesah cinta leret2 tapi takdak isi. cume takde part nyanyi2 tukar2 baju jek. puk =^


4 comments:

azira-EIJI said...

Citer korea mmg ngarut.. hahaha..
Tgok sape la agaknya dlm hachimitsu to clover tu? Yuuta? Klw dlm anime & komik, aku suka Morita Shinobu nye watak, tapi dlm live drama, ada Ikuta Tohma lak, tpaksa la melupakan Morita-san.. ahaks..

Amie Fadli said...

ko pesal nyanyik lagu time kite kecik2 dulu nih....

mun-e said...

azira-EIJI
wah ko mesti tgk komik die kan? aku xtgk komik hehe.ikuta toma tu takemoto ke? dlm drama ni aku suke takemoto tu. lgpun die lebih tonjolkan psl kesah takemoto tu.. hehe

Amie Fadli
saje jerrrrr suke suke.. malam yang sepi pi pi.. =D

Smiling Lolipop said...

korea mmg leret dari jepun, cam cite hana yori dango versi korea skang, memang meleret

best ke honey & clover tu??da lama xdonlod n xtengok cite jepun, huhu...-ros