Monday, March 2, 2009

zaman yg sudah lama d tinggalkan.. hmm


ya Allah rindu nya~

lewat petang td, aku ym2 kejap ngan kakak2 ofis lame ku. ktorg sume dh meninggalkan company itu. but still sume memories time kat ofis lame selalu jek berlegar2 kat dlm fikiran ku ini. yela, my very 1st company. eventho aku bnyk main2 jek kat situ, xperform langsung (bengap sgt kot time tu huhu) tapi hubungan sesama ktorg sangat la rapat.

setiap hari pergi ke ofis adalah untuk berjalan2 menyedut udara nyaman putrajaya dan apabila lunch time kami pergi ke alamanda atau taman warisan untuk makan (bace dgn nada senafas eh hehe) betapa indahnya zaman itu. em rindunya~

eh aku sorg je la y begitu, orang lain sume bkerja ngan jayanya hehe.

kesah nostalgic camni harus la dsertakan dgn gambar y ala2 nostalgic gak kan? hehe.

ni namenya superimpose pictures over one another :p wah gumuksss gile time ni. maklumlah. senang hati. hahaha

kenape tetiba bole rindu eh ngan ofis lame ni? camni camni. shae dan kak dilla akan bernikah pada hari y same bulan 6 ni. tapi sorg d kelantan, sorg d pengkalan hulu. dsebabkan lepas shae nikah, die akan terbaaaaaaaang ke sempoerna sabah nun, maka aku decide utk pergi ke majlis nya. yela. tah bile la kan dpt jumpe lagi.. huhu

so tadi dah call bai... insyaAllah 5/6 nnti kami berdua akan vrommm vrommm ke kelantan. mestilah naik cik TAP. bole tukar2 driver gitu. kalo naik cik WQA, pengsan aku sorg2 bawak nya. hahah.

tetiba tingat time bai baru2 bwk keta dlu. bayangkan bwk auto pon leh tersengguk d tgh2 jalan? muahaha. opsss terkutuk bai plak hehe. xpeeeee bai x bace :p wahaha ampun bai~~ :p

cik puan huzzzz.. nnt kalo ktorg sesat, ktorg call ko eh? :p

2 comments:

test said...

test

test said...

test jugak ngeh ngeh