Sunday, March 29, 2009

tudung ekin sesuai di bawa berjoging .. :p


pagi tadi ktorg satu family riang ria family ceria g brekfast kat KFC wangsa maju. hehe. festime brekfast kat KFC.

budak nakal ni main kat playground depan kfc tu pastu nanges2 takmo balik. puk.

hahahahaha. bile die besar dan tengok balik gambar ni mesti die malu ngan diri sendiri :'D

dah abes kesah pagi tadiiiiiiiiii :p skang nak ceta pasal petang tadi pulak. ktorg (aku dan along) dah jumpa port baeeeeeeek punye untuk joging.tak perlu dah nak bengang2 ngan mat rempit yang menyesakkan taman metropolitan kepong tu dah. huh!

sini lah diaaaaaaaa.. taman tasik seri gombak. kehkeh. tempat tinggal aku suatu ketika dulu. tapi dulu2 tempat ni lagi besh tauuuuu. selalu ade penggambaran drama kat sini. skarang tak bape nak besh but sonok jugak la joging sini.

kerohnya air tasik tu kan???? hahaha. tapi masih lagi cantik pemandangan dari atas bukit ni. haa kalo nak joging sini kena panjat tangga la... memang mencabar sket. mesti peha korang mengecik ngan cepat sebab panjat tangga dan bukit. hahaha.

nampak KL dari sini. besh besh. udara pon segar. mat rempit pon takde. yang buat sakit mata skit orang yang berdating je laaaaaaa. hehe. tapi dah nama pon taman kann mesti la ade orang dating dating. hahaha ni statement defend diri sendiri sebab aritu p dating kat taman burung :p alaaa yang penting tak buat benda ngarut2 kan. stakat borak2 tu no hal laaa.. tapi tadi ade gak dok pegang2 tangan la. panggggg skali kang... opssssss hehe

haa ini lah model tudung ekin pakai semasa joging kahkah. festime try tudung ekin ni. tudung ni kan, sesuai bawak p joginggg sebab kannnn mase berlari, die tak terbang terbang pon. kan die macam melekat di badan. bagus bagus. so time lari tu takdelah tangan nak tahan tahan tudung dari tak kasi die terbang. hehehe.



syok nya pas joging tadi. badan peluh. hilang segala masalah dalam kepala hotak ni. hilang tensen kerja. hilang sume sume lah ^^ kalo korang tengah serabut, berpeluh lah boleh buat korang relax. kasi urat2 badan segar kembali. hehe. dulu aku memanggggg tak suka joging tapi sekarang suke sangat. bila badan peluh, rasa lebih tenaga. rasa lebih segar. tetiba tahap keyakinan diri meningkat gitu. errr adakah aku terover expose pasal joging? hahaha.

tapi seyes korang, cube try kalo tak caya. ;). tadi pon ade nyonya tua pon dok joging jugak. siap badan senget benget tu. ade pakcik pon tahap lari benget benget cam ketam tapi masih nak joging. (sori pakcik, saya tergelakkan cara pakcik lari tadi :p) bagus betul lah. suke sangat tengok orang yang ade kesedaran macam ni. hehe.

akhir kata, maju lah sukan untuk negara.. hahah byee~~

4 comments:

circleinspoon said...

hoks. aktiflah anda.
bagus2. aku lama tak eksesais, rasa cam dah jadik ikan buntal

mun-e said...

hahah. pe lagi, cepat p joging :p buang toksid dalam badan. hehehe

whooz said...

yaa joging bagus utk hilangkan tension..gud!

inTan aDek Si Muni said...

wati~~~
hahhaa... gelak ak bc blog ko...
ilang tension ak sat dikala tgh tension ngn keadaan umah sewa aku... besh3... oooo... g kfc tyme ak xd... puk3.... menci3..
aqil~~ maksu rindu aqil~~
sayanngggg MY FAMILY..