Monday, March 9, 2009

no trans fat :p


aku masih di ofis. sangat lapar. sangat sangat lapar. aduh pedihnya perut ku. aku dah nak balik tadi tapi tetiba tingat ade task y pending. hukhuk. tak jadi nak balik. sebab aku memang akan busy sampai la hujung bulan ni. memang tak akan ada masa nak tengok pending2 task suma nih.

wuaaaaaa!

maka tadi, aku bangun cepat-cepat. jalan ke lif cepat-cepat. masuk lif cepat-cepat. tutup pintu lif cepat-cepat. tekan G cepat-cepat. kuar dari ofis menuju ke 7e cepat-cepat. masuk 7e cepat-cepat. tapiiiiii nak beli apa, ha tu pilih lambat-lambat. haha.

standard la aku. bab-bab buat keputusan ni memang lambat :p belek punya belek (sekarang kan aku jaga pemakanan sebab tu belek lama sangat) aku belek ingredients la apa lagi. vavava. bagus kan aku? okay, tak.

maka, ini lah hasilnya. tara!


no trans fat okay... hahahaha. sekarang ni suma main pilih yang no trans fat jek. poyo gile :p trans fat tu apa? sila gugel sendiri ya :p saya mau sambung kerja saya. hehehe. tata!

2 comments:

Amie Fadli said...

vavavavavav!!! heheheheheh bagusss!

nadia-ady said...

saya tahu apa itu trans fat..heheh..Dulu praktikal kat mpob ada buat n kaji pasal benda ni