Saturday, March 14, 2009

hi ho hi ho!


*gambar sekadar hiasan*

hi ho hi ho! (dengan aksi shin chan tengah bersenam) hi ho hi ho!

vavava kenapakah aku terjebak buat amal jariah ini? kerja ini patut yani yang punya!! yani, ko cepat datang ofis sekarang siapkan projek ko ni!!

hahaha suke-suke suruh orang dalam pantang datang ofis siapkan kerja :p

uh uh malam tadi tengok OIAM, nine kenyit mata kat aku!! wakakaka. eh dudu, soriiiii aku tertido jugak akhirnya masa tengok ponti anak remaja. hukhukhuk. beriya nak tengok tapi tertido gak. pastu tak larat nak reply sms ko. huhuhu. merangkak aku masuk bilik, tido dengan baju kerja jek. hahaha. tak senonoh betul :p

wut to do~ penat lor.. ini pon pagi-pagi dah datang balik ke ofis. again~ kenapalah aku kena buat kerja amal jariah ni??? uwaaaaa!!

ok lah, mau caiyok-caiyok siapkan sebanyak mungkin. (T__T). caiyok murni!! caiyok caiyok!! walaupun saat dan ketika ini orang lain semua tengah syok-syok tido lagi, tapi tak apa. ko sangat beruntung kerana masih mempunyai kerja dengan gaji yang OK (ok ke?) di saat beratus ribu orang lain di luar sana hilang pekerjaan.

insaf tak wahai orang-orang yang selalu merungut punyai kerja yang banyak dan membebel gaji tak cukup? wakakaka :p okeh okeh. sudah 9.13 minit ni. sila buat kerja cepat-cepat ya. jangan mimpi-mimpi di siang hari lagi.

hi ho hi ho!!

5 comments:

ijechan said...

go go kak muni!!~

mun-e said...

go go go!!

inTan aDek Si Muni said...

Walla~ semangat lak ak tgk gmbar tuu... A day b4 my internship begins~
ThAnkS AkaK-AkaK ku.. Sudi anta ak pegi praktikal.. Akan ku kenang jasamu~~

dd dudu said...

hi ho hi ho!! (bersenam gak)

bes cite ponti tu hahaha gelak2 aku tinguk kuikuikui

xpe2 aku paham, aku pun tertido mase tgk AF hehehe

mun-e said...

nenek
hehehe. semangat x?? :p aritu kan along cakap nak dtg sane naik vios fadli.. wawawa

dodol (ikut ezzan ;P)
uh nnt nak tgk balik kalo ade ulangan ceta tu.. huhu