Sunday, March 1, 2009

bulan 3 dah??? tidakkkkkkkk!!


alaaaaaaaaaaaaa esok dh keja........ masuk ofis seperti biasa....... rutin seperti biasaaaaaaaa boringgggggggggggggggggggggggg

tak suka tak sukaaaaaaaa wawawa!!

rinduuuuu dengan tempat ini!

toilet KL convention centre y ade cermin besar y besh!! wuwuwuwu

plenary hall yang cantikkkkkk

convention hall 1 .. rindu pade slide screen tu :p dan juga speakers sume. wlpn x faham sgt term2 ngan flow2 medical yg dorg dok sebut.. tapi nak rindu jugakkkk wuwu

duduk berhimpit2 camni wlpn punya laaaaa banyak lagi tmpt kosong kat tmpt lain. spt badan aku ni ade tarikan magnet jer. sampai suma org suke nak himpit2 sblh aku. cissss! xdapat nak purak2 kusyuk dgr padahal dok conteng2 lukis cartoon d notepad dorg kasi tu.. :p

rindu nak tengok twin tower sambil borak2 diskas tower sblh kanan tu lagi pendek dr sblh kiri.. wuwuwu rindunya!!

oh ya, ini percubaan amek gambar dr kakak cleaner y tgh vacuum carpet (T_T) die xpandai cari angle la. abes gelap gambar wlpn dh try bnyk2 kali. wuwuwu. xpela kak. jasamu ku kenang juaa~~ :)

emm... seyes rindu.. malasnya nak masuk ofis balik.. hukhuk

p/s: cik puan boss, may I volunteer myself to attend HIMSS 2010 in Korea??? plesssssss :p

6 comments:

ijechan said...

hahaha.. siap volunteer tu!~ good luck sis! moga cik puan boss izinkan. huks

lina said...

OoOoO.. kakak tuh x pandai cari ankle ey.. erk? bukan angle ke?

whooz said...

kalau ko nak tau, kakak cleaner tu buat taknik "Silhouette".

dari wikipedia:
"A silhouette is a view of an object or scene consisting of the outline and a featureless interior, with the silhouetted object usually being black."

Firdzah said...

murni, aku rase akak cleaner tu fokus twin tower tu la.. bukan ko.. sbb tu die dnt care ko wujud ke tidak..heehe:p

dd dudu said...

kurusnye ====)

pandangdenganmatahati said...

ijechan
hehe. sape xnak p korea pecume sume dtanggung? :p

lina
eh eh mane adeeee mane adeee

whooz
oh camtu ke nama teknik tu. tau tau aritu kakak aku ade buat time kat kepong aritu hee

firdzah
fizah! ko diam. kang sorokkan brooch ko time ko solat kanggggg :p wahahah

dd dudu
oh nape sume cakap gitu??? mane adeeeee mane adeeeeee (ade rs2 menyampah x ?? hahaha :p)