Monday, March 9, 2009

aku mau yang besar besar aja!


aku masih bersiaran langsung dari bangunan MMA, jalan pahang. maksudnya masih buat keja la tu, tapi biasa la...... datang keja time orang lain cuti. mampukah nak buat kerja bersungguh2??? lu pikir la sendiri!! hahahaha

takpe takpe yang penting mesti siap. hehehe.

oh ya. aku belek belek blog aku ni. aku tengok muka aku. aku compare ngan dulu ngan sekarang. err pipi aku memang kurang tembam dah sekarang. badanku pun kurang lemak sikit berbanding dulu.

tapi, ada 1 kemusykilan lah di sini. tetiba aku terasa spek aku amat besar untuk mataku yang tak berapa nak besar ni. hukhuk. rasa nak tukar spek baru la. tapiiiiiiiii ada kah bajet nya? spek yang aku pakai sekarang ni kos nya pun sudah RM800 masa aku buat dulu. mahal kan?

mestilah mahal. tahap kerabunan aku ni amat la dasat. maka, aku memerlukan cermin mata kanta cekung yang mempunyai ketebalan yang nipis. sebab kalo pakai yang tebal alamatnya, setebal buku teks add math la kot cermin mata aku ni. wuwuwu.

tapi bulan 5 ni, aku nak pegi medan. tup tap tup tap campur tolak bahagi confirm RM 1000 kena spend untuk hotel makan dan belanja. kalo aku buat spek skarang, kacau bajet yang lain plak.

tapi aku mau kelihatan lebih dewasa. mau spek mata yang kecik sikit supaya nampak lebih elegant. uhuk!

atau patutkah aku buang spek terus??













eeeeeeeeee.

okay, tak akan buat. memang buruks. tak payah bagitau. hahaha.

No comments: