Sunday, March 1, 2009

2 in 1 :p


hari ini besday anak buah aku, aqil danial bin syamsul anuar :p dah 3 tahun dah die. tp badan masih x besar2. 12 kg jek. huhu.

sambutannya adalah malam td (28.02)

kek SR itu d sponsor oleh auntie nya y paling kiyuuuuttt skali (aku ler tu.. ngeh ngeh)

aqil ngan wan nya ..

aqil ngan atuk ..

aqil ngan ayah ngan ibu die .. (bile nak ade adik ni? ngeh ngeh)

aqil ngan mak long

aqil ngan bakal pak long.. wakkakakaka lariiiiiiiii :p


akhir skali.............








pak long dan uncle rizal.. hihihi :p


tergezut x???? penampilan khas buat pertama kali en rizal d sini.. hoyeh hoyeh hehe. alhamdulillah, langkah pertama aku nak kenal kan rizal ngan mak ayah tcapai jua akhirnya.. ^^ mcm2 cabaran dan dugaan y dtempuh (wah cam dugaan ape jek pdhal dugaan hujan tetiba dan cabaran mencari rumah buat pertama kali jek.. kuikui)

tapi ape pun, sume OK. rizal dtg nak kenal ngan mak ayah tetiba dapat pakej pecuma kenal bapak2 sedara, mak2 sedara y soksek soksek jeling jeling ngan sepupu2 sume. sebbaik la cousin aku ina tu xdtg kalo x kecoh la weh smp ke kg. 'watiiiiiii die bawak boyfren die dtg rumahhhhhhhhhhh' dgn nada joyah gile! hahah. aku bole bayangkan! :'D

ayah aku mcm biase la. mesti la ade tanye2 sket. latar blakang sume. time die kena inteviu ngan mak ayah aku, aku duduk jek kat situ :p sebok nak dgr skaliiii hahah. tapiii time ayah aku tanye, aku xde la nyampuk tolong jwb kan :p time mak tanye jek aku nyampuk bnyk wahahaha :p

ape2 pun dh lepas halangan pertama nak kenalkan ngan mak dan ayah. pasni bole la ceta-ceta psl die dan bole la ajak die dtg rumah selalu. tolong2 angkat pasu ke.... tolong2 basuh kolam ke.. kan awk? :p

hehe. doakan relationship ktorg ni sampai ke langkah seterusnya ya! ;)

5 comments:

ijechan said...

mmg betul2 2 in 1 lah! ehe. =)

semoga berjaya ke langkah seterusnya.. ehe.

pandangdenganmatahati said...

hehehe. 2 in 1 tu, mak y cakap. kuikui.

time kacih ije. doakan ya ;)

Amie Fadli said...

eleh....

dd dudu said...

hehe muni nanti citelaa reaksi kakak2 ko heheheh ;p

lalu kak amie fadli menjawab eleh lg =P

pandangdenganmatahati said...

alaaa tu ceta dlm msj / emel je la :p

nnt ramai plak nyampah bace.. huahua