Sunday, February 22, 2009

mencari jalan ke kl convention centre, di dalam hujan renyai, seorang diri. tsk tsk.


tadi aku ke ofis. bukan sbb rajin ke ape. sbb kalo dpt, lps g ofis aku nk survey jalan p kl convention centre. alaaaa y belakang klcc tu. (ni ayat sorg pakcik y aku tanye tmpt tu kat mane).

disebabkan aku ngan gatai2 mulutnye kate xmo jumpe en rizal minggu ni sbb ade laaa rules baru. tp tu laaaa gatai sgt mulut ni sebut rules tu, maka, aku terpakse survey jalan nk p sane sorg2. wuwuwu. nyesal nyesal nyesal nyesal nyesal sngt!! uwaaa!!

ok sebenanye bukan lah nyesal xdpt nak ajak die survey jalan skali. tp lebih kpd rindu sebenanye. kof kof. eh. ade unsur2 kegedikan sket d situ. hehe.

ok back to topic, akhirnya aku berjaya jugak ketemuk sama kl convention centre itu. ohh. gitu rupenya hbgn die ngan klcc. ptt la org kate die kat belakang klcc. sebenanye aku masih xbole byg kan y die kat blkg klcc.

sbb aku lalu td, mcm sebelah2 jek cume faktor jalan itu y mcm bengkok sikit so maybe org ckp die kat blkg klcc kot. tp kalo belakang, ptt nya mestilah die d seberang jalan sane tp x.. ia x d seberang. kalo klcc d sebelah kiriku, kl convention centre pon d kiri jugak.

soooo, die sebelah2 la kan kan kan? (masih nak argue ngan pakcik itu y kl convention centre adalah blkg klcc. haha)

xpe. xperlu nak setuju ngan aku :p

tapi, kenapakah aku nak cari kl convention centre itu? ini kerana, selasa smp jumaat depan (24 smp 26 mac) aku ade conference kat situ. nama conference itu ialah HIMSS. maksudnya?? sila gugel sndiri :p. d sebabkan last year, aku x p mane2 conference mahupun training (yang berbayar) maka, tahun ni, ngan rela hati, aku pon volunteer la diri ini utk pegi ke HIMSS ni.

boring ke x ek? hrp2 berbaloi la comp bayar mahal2 nk hanta aku ngan 2 org lagi my colleagues. hrp2 aku x bazirkan duit comp ngan dgr sambil melopong jeks. atau pon, hilang slps register dan muncul semula time tea break sbb pegi windows shopping kat klcc. hehehe.

eh. cam ade niat jek nak wat gitu?

opssss :p

3 comments:

ijechan said...

haha. melopong tu tutup mulut x kak muni? hiks

Riezal said...

jgn melopong2 tau nanti masuk cicak :)

- G O R O - said...

Salam.

Tomorow, bro ada seminar dekat KL Convention Centre.