Tuesday, February 17, 2009

kenapa sy suka lift ofis sy?


sebab.. sy bole buang tebiat mcm ni... !!


hehe. td sy pegi sogo kejap. makan kat fud court. on da way bjalan nk beli makanan tu, tetiba ternampak kwn skolah menengah dr form 1 sampai laaaaa form 5 .. iaitu ummi kalthum. huwahhh :O lame gile x jumpe die since abes spm smp la td.

yelaaaaa time ktorg wat reU ke kawen ke.. die salu xdek. huhu. eee diam x diam (ayat standard) dh 8 tahun ku tinggalkan alam psekolahan ituuuu. tp kenapa muka still mcm form 3??? (ni org ckp :p bukan sy ckp :p) hehe.

dlm 8 tahun tu.. agak2 kalo kawen, tah2 dh 6 org anak dah. kuikuikui. tp kannnn sebenanye mase xpenting ponnnn y penting.. apa y kte dh capai dlm mase 8 tahun ni? wahh :p

nak pinjam ayat ustaz dlm hot fm tu bole??? "renung2kan, dan selamat beramaaaaallll" * sambil buat muka comei *

hahah.

6 comments:

ciare (^_^)v said...

munii...ko xtakot ke tgkp gambo dlm lift?? aku sgt takot tau..sbb takot TERtgkp ade msuk objek lain..

pandangdenganmatahati said...

yekeee?? :O
aku xpenah dgr plak ceta2 camtu. huhuhu.

eh blkg tu sume objek aku y dpantulkan oleh cermin tauuu ko jgn ingt tu objek lain plakkk

haha :'D

aim-a said...

aku slalu gak buat tabiat mcm tu..mainly dlm lift hotel..lift hotel kan chantek..hehehhee :P tp takut gak kalau ade "objek" lain..hehehe :p

pandangdenganmatahati said...

alamakk
dh 2 org cakap psl objek ni :p

lift y salu d naiki.. xpe kottttt hehehe

pestisid said...

ko tak takut ke ade cctv pastu org yg pantau cctv tu duk gelak2 je kat ko. baik ko check jap kot2 ade cctv. aku bukan ape, takut ko malu jeee.

murni^^ said...

wah bagus nya kalo bangunan buruk mcm MMA (malaysia medical association yaa bkn mcm mcm aznil :p) punye cctv dlm lift.

agaknya sape la pantau tu.. hahahaha

confirm xde cctv lisa! aku pastiii bangat.. hehe