Friday, February 20, 2009

jom buat keja ngan senyum! :p


hari ini hari apa kwn2??? hari ini hari jumaat (^,^)/ yeayyyy
suke suke suke. tadi ade geng upin ipin kat hot. tapiii alaa ade upin ipin ngan ah meng jek
ala nak rajooo... nak sappyyyyy

huehuehue :p

td dorg ckp, dlm 7 hari jek ceta upin ipin tu dh dpt 2.2juta. wow. gilak ah. pdn la ssh nk dpt tiket. tahniah!! sebenanye kan, time tgk ceta tu minggu lps, lps jek abes aku nk tepuk tgn. mcm aku tgk baik punya cilok ngan dahlia dlu, ktorg abes tu tepuk tgn keh! sbb besh sgt. tp sbb last week aku tgk ngan rizal dan anak2 buahnya dan abg dan kakak iparnya, maka x jadi la. hahaha. cover cun punye psl :p

so esok korg sume nk buat apa?
aku berazam utk servis keta esok. sudah makin dekat kilometernya. last servis, 5 bulan y lepas. hoho lama dah tu. ptt nk g last week, tp malas. haha. makanya, hari esok mesti pegi!

dah tulis kat sini maka mesti pegi!! yoshhhhhh!

ok la korg. jom wat keja ngan ceria2. wlpn keja bnyk. wlpn user pagi2 dh call tanye itu ini. tapi xpeeeee. sbb hari ni hari jumaat kan? so jom jom berusaha. aku plg semangat wat keja hari jumaat la. taktau kenapa. maybe sbb esok cuti kot dan baru tingat bnyk keja x siap lagi. kahkah.

ok la.. tata titi tutu. muahhhhhhhh! :p

pesanan khaaasss utk adikku! :-

nenek.. bile nak balik rumah??? 15hb ni ade buat tahlil arwah wan kat kg!

3 comments:

dd dudu said...

ooooooooooooo patutlaaa muni xdpt g hana kawen ekkk

pandangdenganmatahati said...

iya dong. tp x bgtau hana lagi. huhu.
dd, nnt aku kirim hadiah kat ko eh :p

inTan aDek Si Muni said...

oit~~ sesuke ati je pggil nama 'itu' dkat blog ko.. wati~~ ak da tgk upin ipin smlm.. besh2. ko tau,tyme tgh tgk kan,bile smpai part yg seram tu,ade ke ptut sorg bdk kecik ni MENANGIS kuat gleee.. ish2. ptutnye mak die bwk la keluar ank die.. pujuk ke.. tp overall,MMG BEST~!
P/S: ak myb blik tyme bufday aqil. tp tgkla cmnee...