Wednesday, February 25, 2009

jalan2 dpt goodie beg yg kiyut


cik goodie beg y kiyut ^^

cik puan besar :p

encik besar jugak.. ngeh ngeh

encik xbape nak besar.. hahah

cik puan comei puji sendiri.. kuikui

hari ni, aku kuar rumah pkl 9.45. sbb smalam time registration, dh dpt schedule dh. talk y ptama stat pkl 11. jadiiiii mari kte guna waktu pagi y ade utk bangun lewat sket. muahaha. (tp terlepas solat subuh.. ish ish :( .. )

hari ini ade 3 talk. tajuk nya.. errr x ingt :p tp sume psl IT in health la. cemane dorg gabungkan 2-2 element tu. drpd CoP (communication practitioner) menjadi eCoP ..

vavava. xsangka aku ingt key point talk y 1st tu. wahaha. yelaaa ade org tu kate, sila gunakan 800 usd y comp dh gune dgn dgr talk betul2 ya. wlpn aku rs mcm xbape nk kena la developer cikai cam aku ni g ke HIMSS tuh.

tp x mo komplen lebih la. sbb aku mmg suka jek sesekali x masuk ofis camni. hehehe. comp nak byr utk pegi.. so pegi je la.. anggap je la g makan angin kat klcc tp tetiba pecuma dpt goodie beg ngan hadiah2 sume. hehehe.

5 comments:

ijechan said...

hahah.. boleh lak cmtu? uhu.. kak muni.. gelak vavava tu elegant la~ =)

pandangdenganmatahati said...

elegant? haha

sy cakap vavava tu dgn nada ade unsur tamil sket la.. vavava

hahahaha :P

Amie Fadli said...

wati adikkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ko dah kurus laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smiling Lolipop said...

muni da kuruuuuusssssss, teruskan lagi taauu -ros comei;p

pandangdenganmatahati said...

yeayyy aku dah kurus!!

(yela tu)