Monday, February 9, 2009

apa yang anda buat sempena cuti sekolah?


tajuk d atas tu mcm tajuk karangan cikgu BM suh buat time darjah 4 sebaik sahaja mula balik sessi persekolahan kan kan?? :p

hari ni isnin yg cuti!! yeay ^^ tp esok dh masuk keja balik.. uh uh debar2 tingat keja y xsiap lagi.. AMD ooo AMD.. huhuhu. plus ngan report teleDR y dh 2 minggu terbengkalai~~ ngeee~~

eh xpe xpe ituuuu punye hallll~~ esok jugaaa kta fikir ya! (bace ngan nada tamil sempena cuti thaipusam ni :p)

oh ya~ hari ni aku ngedate ngan org tu~ lalalala~ hehe. mule2 p the gardens konon2 nak kejar tgk the curious case of benjamin button.. tapiiiiii x jadi. hahah. sbb nya, tgl 2 seat (premiere class) but 2 seat tu seperate.. jauh2 plak tuh! hoho

pastuuuu trus g fud court gardens tuh. sbb org tu nak brekfast. brekfast org tu pkl 12 tgh hari ya kawan2 hehe. cantik la fud court die... suke suke ^^ suke tmpt tu la.. makanan die xtau nk complaint sbb aku xmakan mahupun minum d situ. haha.

kmudian~~ zooommmm terbang ke ikea hehehe. wah! ramai gilak ah org.. ktorg jalan2 jek. xbeli pon ape2. alhamdulillah berjaya kawal nafsu hehehe. aku usha almari baju kaler putih.. katenya kan nk buat bilik ala2 english style gituuu tapiiiiiiii xde almari putih y besh ponnnnn.. y besh ade tp sume harga 1K dan ke atas.. hohoho.. ni kna tunggu bonus ujung tahun ni kalo nk beli.. (tulaaaaa.. bonus thn lepas, xmo beli almari trus.. kan dh abes ke lain sob sob.. hehe)

oh ya lps jalan2 tu kan.. tingat y haritu bace blog adek angkat dd c nemo (saje2 bg title adik angkat dd :p) tingat y die ceta makan meatballs kat ikea.. eee cam besh jek. mesti try neh!!

hoho mmg besh~ xcaye, tgk la gamba kat bwh ni :p

pinggan meatballs tu y kaler putih ya :p

tinggal piring kosong jekkk korang... hakhakhak.. makannya 2 org tp order 4 menu.. abesss diet ku! (mesti kena laser ngan kakak aku satgi) wakakaka. ni sume gara2 berpegang pd konsep "bile lagi nk dtg makan sini" kuikuikui. tp daim cake tuuu (y pinggan biru 1 lagi) seyesss sedap!

ni namanya chicken wing y terkorban sebelum sempat ke medan perang! hehehe

xde laa.. sebenanya, time tu sgt la lapar so dpt jek tmpt duduk, trus makan. x pk lgsg nk snap gamba makanan dlu. hihihi. makaaaa, y tinggal cuma la tulang2 ayam sbg bukti. huahuahua.

eh pastu kan bole plak terserempak ngan ex-boss ofis lame kat situ. hoho. bahaya nih area damansara nih! :p

3 comments:

nadia-ady said...

perabot2 ikea memang mahal tp cantek lorr...hohoho..bdw, baby kat bawah ni comel giler !

whooz said...

william x jadi ke?

pandangdenganmatahati said...

nadia-ady
hehe macih nadia.. (mcm ank sndiri plaks :p)
eh xsuma mahal ade y murah. tp y superb cantik tu.. mmg mahal..wuwu

whooz
haha x jadi laa.. lmbt sgt nak tgu petang. takut balik lambat plak.. huhu